Η Αλίκη στη Χώρα της Δημιουργικότητας

Είναι γνωστό ότι η μαγειρική πλέον είναι της  μόδας και ποιος άλλος καλύτερος τρόπος υπάρχει να εντάξεις τη μόδα στη μαγειρική; Φυσικά φτιάχνοντας ιδιαίτερες και μοντέρνες ποδιές για  όλους όσους αγαπούν τη μαγειρική, από τις νοικοκυρές μέχρι και τους έμπειρους μάγειρες.  Έτσι μάθαμε και εμείς την Αλίκη Παππά που δημιούργησε μία πολύ όμορφη και χρήσιμη ποδιά για τον Άκη Πετρετζίκη. Η Αλίκη μπορεί να δημιουργήσει κάποια ποδιά για κάθε επαγγελματικό χώρο από coffee bars μέχρι και κρεοπωλεία. Όλα ξεκίνησαν πριν λίγους μήνες όταν η Αλίκη αποφάσισε να ξεκινήσει τη ραπτική σαν χόμπι και ”τυχαία θέλησα να δημιουργήσω μια ποδιά”. Όπως λέει η ίδια, ”έφτιαξα το πρώτο κομμάτι και το έκανα δώρο σε έναν φίλο.” Έτσι σιγά σιγά έγινε γνωστή στη μικρή κοινωνία της Καρδίτσας  με το κόσμο να τη στηρίζει σε αυτό το χόμπυ που μετεξελίχθηκε σε επάγγελμα και ονομάζοντας αυτή της την προσπάθεια Alice handmade aprons.

Η Αλίκη στη Χώρα της Δημιουργικότητας 1

 Αυτό που κέρδισε την ”Alice στη Χώρα της Δημιουργικότητας” είναι ότι με πολλά και διάφορα  υφάσματα, δαντέλες, χάντρες, κρόσια , ζωγραφική (χρώματα), πέρλες, κορδέλες και πολλά άλλα μπορείς να κάνεις ΘΑΥΜΑΤΑ!! Η ίδια μας λέει ότι ”Αυτό που μου αρέσει σε αυτό που κάνω είναι ότι δημιουργώ μοναδικά και ιδιαίτερα κομμάτια για τον καθένα. Δεν υπάρχουν όρια στην φαντασία και τη δημιουργικότητα ειδικά όταν αυτό που κάνεις το κάνεις με την ψυχή σου.” Φαίνεται πως η δημιουργός βάζει το μεράκι της σε κάθε ποδιά γι’ αυτό και το αποτέλεσμα είναι τρομερά ιδιαίτερο και πρωτότυπο. Συνεπώς ο καθένας μπορεί να ζητήσει από τη δημιουργό ό,τι  εκφράζει τον ίδιο ή αυτόν που θέλει να το κάνει δώρο γράφοντας κάποιο αστείο λογότυπο ή ζωγραφίζοντας ένα ιδιαίτερο σχέδιο!

Η Αλίκη στη Χώρα της Δημιουργικότητας 2

 Για να δείτε δείγματα από τη δουλειά της Alice αλλά και να παραγγείλετε κάποιο σχέδιο που έχετε στο μυαλό σας και εκείνη θα σας το κάνει πραγματικότητα, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τη σελίδα της στο Facebook https: Alice handmade aprons και το profile της στο instagram που ανεβάζει πάντα ό,τι δημιουργεί. Αναφορικά με τη τιμή της κάθε ποδιάς εξαρτάται από την ποιότητα του υφάσματος και τη δουλειά που έχει το κάθε σχέδιο.

Πάρε μέρος στην κλήρωση για την παρακάτω ανοιξιάτικη ποδιά από την Alice handmade aprons. Κάνε like εδώ και εδώ και άφησε τα στοιχεία σου στην φόρμα συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015 στις 12 το μεσημέρι.

Η Αλίκη στη Χώρα της Δημιουργικότητας 3

Νικήτρια:  Νεφέλη Μπαζάνη