Περίπου έναν χρόνο πριν, μόλις είχαμε μπει σε lockdown και η δεύτερη σεζόν του After Life είχε έρθει να επιβεβαιώσει εκείνα τα αμφίθυμα συναισθήματά μας. Το θέμα είναι ότι εκείνο το φινάλε μας άφησε με περισσότερες ανησυχίες απ’ όσες μας βρήκε, ειδικά για τη ζωή του Tony από εδώ και πέρα.

Ο Tony στο After Life είναι ένας χαρακτήρας σαν όλους εμάς: Δέχεται απανωτά χτυπήματα

Εκεί που ο dark χαρακτήρας του είχε πάρει μία ανοδική πορεία και πιστέψαμε ότι όλα θα πάνε καλά, ήρθε ένα ακόμη χτύπημα για εκείνον. Μέχρι στιγμής, είχε αποδείξει ότι είναι ικανός να ξεπεράσει πολλά, αρκεί να εμπιστευτεί τους ανθρώπους γύρω του. Η σειρά, διά χειρός του εξαιρετικού Ricky Gervais, “πάτησε” πολύ στον ανθρώπινο φόβο για σύνδεση και τον διχασμό που μπορεί κανείς να βιώνει μετά από μία απώλεια. Έδειξε, όμως, πως τελικά ό,τι πολυτιμότερο έχουμε γύρω μας είναι οι άνθρωποι μας.

Αν δεν έχεις δει ακόμη τη 2η σεζόν -πράγμα απίστευτο- καλύτερα να σταματήσεις να διαβάζεις εδώ. Γιατί ο Tony ήρθε αντιμέτωπος με ένα ακόμη γεγονός. Έτσι, στην 3η σεζόν καλείται να ζήσει με την απώλεια του πατέρα του, μετά από αυτή της γυναίκας του. Όπως θα περίμενε κανείς, αυτή θα είναι και η τελευταία σεζόν του After Life στο Netflix. Μετά από αυτό, θα μπορέσουμε να πούμε ένα οριστικό αντίο στον Tony, που έχει γυρίσει ήδη δύο φορές για χάρη μας.

Όπως φαίνεται, το καστ θα επιστρέψει σύσσωμο

Δεν έχουν υπάρξει πληροφορίες για κάποια άλλη “απώλεια”, οπότε θα ξαναδούμε όλους τους αγαπημένους χαρακτήρες στις οθόνες μας. Βέβαια, περισσότερο ανυπομονούμε να ξαναδούμε τον Brandy, που για εμάς είναι ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης. Το μόνο που ξέρουμε με σιγουριά προς το παρόν είναι ότι θα χρειαστούμε πολλά πακέτα χαρτομάντηλα. Αλλά επειδή πάντοτε μιλάμε για τον Ricky Gervais, ξέρουμε ήδη ότι πολλά από τα δάκρυα, θα είναι δάκρυα χαράς.

Μέχρι τότε αναμένουμε βλέποντας σε επανάληψη τους δύο πρώτους κύκλους. Αν όλα πάνε καλά, η τρίτη σεζόν θα καταφθάσει σύντομα στην πλατφόρμα.

featured image: Netflix