Ήξερες ότι το δέρμα μας δημιουργεί 200 εκατομμύρια κύτταρα την ώρα, η ποιότητα των οποίων εξαρτάται από τα θρεπτικά συστατικά, τις διατροφικές επιλογές  και τον τρόπο ζωής μας;

Οι ερευνητές δέρματος της Advanced Nutrition Programme™ όπως φαίνεται το ήξερα για αυτό και πιστεύουν ότι το #FUTURESKIN ξεκινά από μέσα μας.

To NEO FESTIVE πακέτο εγκαινιάζει μια νέα αρχή στην skincare routine έχοντας ως βάση τη μοντέρνα πολυβιταμίνη Skin Vitality, το απόλυτο θεμέλιο για ένα υγιές δέρμα.

Luminous Future Skin

Το ιδανικό προϊόν για φωτεινό και γεμάτο ενέργεια δέρμα αφού έχει σχεδιαστεί ειδικά για το θαμπό δέρμα που αναζητά φωτεινότητα και λάμψη. Η συνέργεια των θρεπτικών συστατικών του Skin Vit C και Skin Vitality (skin smoothie) δρoυν ευεργετικά κατά του ανομοιόμορφου χρωματικού τόνου στο δέρμα και ταυτόχρονα προστατεύουν τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, υποστηρίζοντας το ανοσοποιητικό.

Skin Vit C

Το Skin Vit C είναι το ξεχωριστό συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη C το οποίο περιέχει τρία σημαντικά συστατικά: βιταμίνη C, ψευδάργυρο και ασερόλα σε μια κάψουλα για καθημερινή χρήση η οποία συμβάλλει στην απόκτηση λαμπερής επιδερμίδας. Και τα τρία αυτά σημαντικά συστατικά προστατεύονται από μια clean, φυτική κάψουλα η οποία είναι κατάλληλη εάν ακολουθείς μια vegan ή χορτοφαγική διατροφή.

• Φωτίζει το θαμπό δέρμα • Ενισχύει τα αιμοφόρα αγγεία • Προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό stress • Προωθεί τη σύνθεση κολλαγόνου

Skin Vitality

Οι καινοτομίες και οι επιστημονικές εξελίξεις στην τεχνολογία των συμπληρωμάτων ενέπνευσαν τους επιστημονικούς συμβούλους της Advanced Nutrition Programme ™ να αναπτύξουν το SKIN VITALITY.

Το R&D τμήμα της Advanced Nutrition Programme™ καινοτομεί για ακόμη μια φορά και μας παρουσιάζει τo SKINVITALITY, μια μοντέρνα πολυβιταμίνη που περιέχει 28 έξυπνα, θρεπτικά συστατικά σε μια πρακτική κάψουλα που προάγει τη συνολική υγεία του δέρματος, των νυχιών, των μαλλιών και του σώματος. Τ

Πρωτοπόροι στα συμπληρώματα διατροφής για το δέρμα από το 2006, Advanced Nutrition Programme™ είναι μια βραβευμένη σειρά συμπληρωμάτων διατροφής που δεν περιέχουν γλουτένη, μαγιά, τεχνητές γεύσεις, χρώματα & συντηρητικά. Με βάση της το Λονδίνο, η κυρία φιλοσοφία του brand εστιάζει στην προστασία του περιβάλλοντος μειώνοντας το πλαστικό σε όλες τις συσκευασίες χρησιμοποιώντας 100% ανακυκλωμένο χαρτί με φυτικά μελάνια. Όλα τα συστατικά ελέγχονται σχολαστικά για την ποιότητα και την καθαρότητα τους και ξεπερνούν κατά πολύ τα πρότυπα του κλάδου.