Η αλλαγή του χρόνου συνοδεύεται από αγαπημένα πρόσωπα, αγκαλιές και .. φιλιά. Πριν φτάσει η πολυπόθητη στιγμή του πρώτου φιλιού του χρόνου εμείς θα σε προετοιμάσουμε για να είναι a kiss to remember! Κάθε φιλί που δίνουμε έχει διαφορετική αξία και σημασία, έτσι και το πρώτο φιλί του χρόνου πρέπει να είναι ιδιαίτερο. Πως θα το καταφέρεις; Το πραγματικό, υπέροχο, πρώτο φιλί του νέου έτους πρέπει να είναι επικό γι’ αυτό κι εσύ θα επικεντρωθείς στα «5W»: Who, What, Where, When, Why.

  1. WHO: Διάλεξε τον στόχο σου

Οκ, λοιπόν ψάχνουμε για τον «Mr first kiss of the year». Είναι σημαντικό να σκεφτείς ποιος θέλεις να είναι αυτός, αν υπάρχει κάποιος υποψήφιος τα πράγματα είναι κάπως απλά. Τον βρίσκεις στο σπίτι/μπαρ/πάρτι που θα είστε και επιδιώκεις να γίνει το πολυπόθητο φιλί αυτή την πρώτη μαγική στιγμή του νέου χρόνου. Έχοντας κάποιον υπόψη σου είναι πιο εύκολο να συμβεί! Στην περίπτωση που δεν έχεις, βέβαια, μπορείς να κάνεις μια νέα γνωριμία εκείνο το βράδυ και έτσι να κάνεις ξεχωριστή αυτή την πρώτη νύχτα του χρόνου!

  1. WHAT: Αποφάσισε τι ακριβώς θέλεις 

Ναι, αποφάσισε τι ακριβώς θέλεις. Ένα τυχαίο φιλί για το καλό του νέου χρόνου, ένα φιλί που θα είναι η αρχή κάτι πολύ ωραίου ή ένα φιλί-απωθημένο με τον τύπο που φλερτάρετε εδώ και καιρό; Και να θυμάσαι αυτό το βράδυ έχεις την δικαιολογία «whatever, είναι Πρωτοχρονιά» σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά!

  1. WHERE: Γίνε δημιουργική 

Στον χώρο θα γίνει αυτό το πρώτο φιλί μπορείς να είσαι δημιουργική, ίσως και όχι! Μπορεί να γίνει ρομαντικά στον καναπέ του σπιτιού σου και στο βάθος να παίζει τζαζ μουσική, στο πάρτι που είστε στριμωγμένοι ανάμεσα σε κόσμο και εορταστικό κλίμα ή κάπου απόμερα: εσύ, αυτός και ένα μπουκάλι σαμπάνια! Η επιλογή είναι δική σου.

  1. WHEN: Υπάρχουν επιλογές 

Οκ εάν δεν είναι εφικτό να πάρεις το πρώτο σου φιλί της νέας χρονιάς το εκείνη την βραδιά υπάρχει και η επόμενη μέρα! Έχεις 24 ώρες μέχρι το επόμενο βράδυ για να επιλέξεις ποιος, που, πότε, πως και γιατί. Εμείς πιστεύουμε σε σένα. Καλή επιτυχία!!

  1. WHY: Because!

Γιατί έτσι! Γιατί είναι η πιο γιορτινή βραδιά του χρόνου, είναι υπερβολική, παράξενη και συνάμα μαγική. Γιατί αν όχι τώρα πότε; Γιατί θες να ανταλλάξεις αυτό το πρώτο φιλί με κάποιον. Γιατί πρέπει να διασκεδάσεις, να φιληθείς, να περάσεις τέλεια. Και γιατί η ζωή είναι μικρή, σου αξίζει ένα φιλί!