Είναι γνωστό ότι οι ταινίες της Disney σπάνε ταμία. Όπως επίσης είναι γνωστό, ότι δεν έχουν ηλικία. Είναι για μικρούς αλλά και μεγάλους, αφού τα μαθήματα που περνούν είναι πάντα αξιοσημείωτα. Όπως ακριβώς και τα τραγούδια που υπάρχουν σε καθεμία από τις ταινίες.

1. The Lion King 2 : Simba’s Pride (1998)

Η πλοκή της ταινίας, βασίζεται στην ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Όταν η Kiara, η κόρη του Simba, ερωτεύεται τον Kovu, κάνει την εμφάνισή του κάποιος που θυμίζει πολύ τον Scar.

2. Aladdin and the King of Thieves (1996)

Η ταινία ακολουθεί τις προετοιμασίες για το γάμο του Aladdin και της Jasmine. Κατά τη διάρκεια της τελετής, κάνουν την εμφάνισή τους οι σαράντα κλέφτες. Η ιστορία, είναι εμπνευσμένη από τον Αλί Μπαμπά και τους σαράντα κλέφτες.

3. An Extremely Goofy Movie (2000)

Ο Max, μετά την απόφοιτησή του από το Λύκειο, πηγαίνει στο πανεπιστήμιο. Το μόνο πρόβλημά του, είναι ο μπαμπάς του, ο Goofy. Τον οποίο έχουν μόλις απολύσει και αυτό που θέλει τώρα, είναι ένα πτυχίο πανεπιστημίου.

4. The Lion King 1 1/2 (2004)

Η τρίτη και τελευταία ταινία της τριλογίας του Lion King είναι μία επανάληψη της πρώτης ταινίας, αυτή τη φορά μέσα από τα μάτια των αγαπημένων Timon και Pumbaa.

5. Beauty and the Beast : The Enchanted Christmas (1997)

Το χριστουγεννιάτικο sequel της ταινίας “Beauty and the Beast”, λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της φυλάκισης της Belle. Η ταινία, όχι μόνο μας δείχνει πως ήταν ο Prince Adam πριν από την κατάρα, αλλά μας φέρνει αντιμέτωπους με έναν καινούργιο κακό στη μορφή ενός μαγικού οργάνου.

6. The Return of Jafar (1994)

Όταν ο κλέφτης Abis Mal απελευθερώνει τον Jafar και τον Iago, εξαρτάται από τον Aladdin και τους φίλους του το αν θα εμποδίσουν τον πρώτο από το να κατακτήσει όλο τον κόσμο.

7. The Little Mermaid 2 : Return to the Sea (2000)

Η Ariel είναι μία από τις λίγες πριγκίπισσες της Disney που έχουν παιδιά. Η κόρη της, η Melody, δε γνωρίζει τίποτα για τα γονίδια γοργόνας που έχει. Η Ariel και ο Eric κατάφεραν να το κρατήσουν κρυφό, μέχρι που η Melody, στα δώδεκά της, έχει μία περιπέτεια κάτω από το νερό.

8. Pocahontas 2 : Journey to a New World (1998)

Η ταινία ακολουθεί τη ζωή της Pocahontas και τα υπερατλαντικά ταξίδια που κάνει με τον John Rolfe, ώστε να διαπραγματευτεί ειρήνη για το λαό της.

9. Brother Bear 2 (2006)

Ο Kenai θέλει να παντρευτεί την αγαπημένη του Nita. Οι δυο τους νιώθουν πως αυτό που τους ενώνει, είναι μία εμπειρία από τα παιδικά τους χρόνια. Ο μόνος τρόπος για να παντρευτούν αυτοί οι δύο, είναι να κάψουν ένα φυλαχτό.