Ένα καλό αξεσουάρ μπορεί να αλλάξει ακόμη και το πιο αδιάφορο outfit και ταυτόχρονα να μας κάνει να νιώσουμε μοναδικές. Έτσι, λοιπόν, μεγαλώνοντας θα πρέπει να επενδύσουμε σε κάποια στυλ τσάντας τα οποία και θα γίνουν  πολύτιμοι σύμμαχοί μας.

Η Satchel

worldventurestop.com

Είναι ένα κομμάτι statement, το πιο κατάλληλο για τη δουλειά. Χωράει όλα τα απαραίτητα χωρίς να δίνει την αίσθηση ότι απλά εξυπηρετεί πρακτικούς σκοπούς.

Η εντυπωσιακή βραδινή τσάντα

Μια εντυπωσιακή, μικρή τσάντα μπορεί να συμπληρώσει με κομψότητα κάθε βραδινό outfit.

Η structured tote

fashiontasty.com

Χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου την άνεση μιας tote που χωράει τα πάντα, χωρίς όμως τον πιο boho χαρακτήρα της απλής tote. Έτσι, μια structured tote μπορεί να χωρέσει όλα σου τα αγαπημένα αντικείμενα χωρίς να χάνει το σχήμα της.

Το κλασσικό item

whowhatwear.co.uk

Μια κλασσική τσάντα (chanel,gucci κτλ) είναι μια επένδυση. Θα μείνει μαζί σου για καιρό και δε θα χάσει ποτέ την αξία της. Είναι από εκείνα τα κομμάτια που με χαρά θα έδινε μια μητέρα στη κόρη της κι εκείνη στη δική της με πολλή αγάπη.

Η weekender

Επένδυσε στην πρακτικότητα μιας weekender τσάντας για τις μικρές εκδρομές και βόλτες, αλλά σε πιο γήινα χρώματα και λιγότερα patterns.

Η τσάντα με το χερούλι

bagsnob.com

Η τσάντα με ένα χερούλι ή δύο είναι ίσως η πιο θηλυκή σε αυτή τη λίστα. Απόλυτο trend την περίοδο που διανύουμε, μας οδηγεί κατευθείαν στην απόλυτη κομψότητα.

Η κλασσική crossbody

WhoWhatWear AU

Ίσως από τα πιο βολικά items όλων των εποχών, είναι το πλέον κατάλληλο σχέδιο για όλα τα κορίτσια που δε θέλουν την τσάντα τους να τις περιορίζει.

Η κομψή αποσκευή

coolchicstylefashion.com

Μπορεί μέχρι τώρα να μη νοιάστηκες για τη βαλίτσα που θα έχεις μαζί σου στα ταξίδια σου, ωστόσο οι καλές αποσκευές είναι μεν μια ακριβή επένδυση. Αυτό θα σου αποδεικνύεται κάθε φορά που θα φεύγεις για το (επόμενο) ταξίδι των ονείρων σου.


featured photo: A Stylish Moment