Έχεις γνωρίσει κάποιον, βγαίνετε κάποιο καιρό και κάπως έχεις αρχίσει να νιώθεις ότι έχετε σχέση αλλά δεν είσαι και σίγουρη. Πολλές φορές τα ζευγάρια δεν μπαίνουν στη διαδικασία να βάζουν ταμπέλες ως προς το τι έχουν.

Ακόμα και τότε όμως μπορούν να λειτουργούν σαν να έχουν κανονική, αποκλειστική σχέση και απλώς να μην το έχουν βάλει σε λέξεις. Τα παρακάτω σημάδια θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν αυτό είναι το case σου.

Δεν βγαίνετε με άλλους ούτε και έχετε τη διάθεση να το κάνετε

Σίγουρα αν δεν έχεις τη διάθεση να φλερτάρεις με άλλους, πάει να πει ότι είσαι στον δρόμο της αποκλειστικότητας. Αν μάλιστα έχετε συζητήσει επί του θέματος και έχει συμφωνήσει σε αυτό τότε μάλλον προς τα εκεί κλείνετε. Άλλωστε αν έλεγε ψέματα σίγουρα θα έπιανες κάποιο περίεργο vibe στην ατμόσφαιρα, οπότε δεν έχεις λόγο να φοβάσαι.

Μιλάτε για μελλοντικά πλάνα

Δεν αναφερόμαστε απαραίτητα σε γάμους και παιδιά. Μπορεί να είναι απλώς η εξόρμηση του επόμενου Σαββατοκύριακου. Αν υπολογίζετε ο ένας τον άλλον στο πρόγραμμά σας, τότε είστε σε καλό δρόμο.

Έχετε γνωρίσει φίλους και γονείς

Ειδικά το να γνωρίσεις γονείς από μία ηλικία και μετά είναι σημαντικό. Σημαίνει ότι ο άλλος δεν έχει κανένα πρόβλημα να σε παρουσιάσει στον κύκλο του και είναι περήφανος που σε έχει. Ακόμα πιο ενθαρρυντικό είναι το να σε έχουν συμπαθήσει και να του λένε καλά λόγια.

Έχει αρχίσει να γίνετε αυτονόητο ότι θα κοιμάστε μαζί

Είτε σπίτι του είτε σπίτι σου, μικρή σημασία έχει. Το θέμα είναι ότι αισθάνεστε πλέον τόσο άνετα μεταξύ σας που έχετε το να κοιμάστε και να ξυπνάτε μαζί ως δεδομένο.

Ανακάλυψε τη συνέχεια στο couplegoals.gr