Έχω δεκάδες φίλους και φίλες που μπορούν να γυρίσουν ολόκληρη την πόλη τρέχοντας. Η συγκεκριμένη άσκηση τους γεμίζει ευεξία και τους αποφορτίζει απ’ οτιδήποτε μπορεί να τους κουράζει, να τους ταλαιπωρεί ή απλώς να τους θλίβει. Επειδή είμαι σίγουρη, λοιπόν, πως σου ήρθε και εσένα ένα τέτοιο άτομο στο μυαλό σου παρουσιάζω 8 πρωτότυπα δώρα που μπορείς να του/της κάνεις τώρα που έρχονται Γιορτές. Και μην ανησυχείς, η κλασική και βαρετή επιλογή των ακουστικών για μουσική, δε βρίσκεται στη λίστα μας!

• Ένα παγούρι για νερό

Και όμως, μπορεί εσένα να σου φαίνεται συνηθισμένο αλλά είναι ένα πολύ χρηστικό και απαραίτητο δώρο για τη ζωή κάθε ανθρώπου που αγαπά το τρέξιμο. Φρόντισε, δε, να το συνοδεύσεις και με μία ειδική ζώνη για τη μέση στην οποία θα υπάρχει βάση για να στερεώνεται το εν λόγω μπουκάλι. Προτίμησε πλαστικά και όχι γυάλινα ή σιδερένια παγούρια για να είναι πιο ελαφριά. 8 πρωτότυπα δώρα για αυτούς που λατρεύουν το τρέξιμο! • Ένα μπλουζάκι

Το κλασικό t-shirt είναι ίσως ένα από τα αγαπημένα ρούχα όσων λατρεύουν το τρέξιμο. Επίλεξε ένα τέτοιου είδους μπλουζάκι που με χιουμοριστικό τρόπο θα αποτυπώνει την προσωπικότητα και τις ιδέες εκείνου/ης του φίλου/ης που θα το φοράει. Να είσαι σίγουρος/η πως δεν πρόκειται να το αποχωριστεί από κοντά του/της.

8 πρωτότυπα δώρα για αυτούς που λατρεύουν το τρέξιμο!

• Μία μεγάλη ποσότητα από τον αγαπημένο του/της καφέ

Αν είναι σημαντικός και απαραίτητος ο καφές για εμάς που κάνουμε καθιστική ζωή, σκέψου για εκείνον/η που διανύει καθημερινά μαραθώνιους τρεξίματος. Η ενέργεια που θα του/της δώσει ο καφές είναι αναντικατάστατη και σίγουρα οργανικής σημασίας για τη συνέχεια της μέρας αλλά και της άσκησης του/της.

8 πρωτότυπα δώρα για αυτούς που λατρεύουν το τρέξιμο! • Ένα καπέλο τρεξίματος

Ζούμε στην Ελλάδα ή αλλιώς στη χώρα του ήλιου όπως συνηθίζουν να την αποκαλούν πολλοί τουρίστες. Ένα καπέλο λοιπόν είναι απαραίτητο για όλες τις εποχές και μπορεί να τον/την προστατεύσει από τις ακτίνες του ήλιου. Παράλληλα, θα κάνει την άσκηση του/της πιο διασκεδαστική και εύκολη καθώς θα του/της λύσεις ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα.

8 πρωτότυπα δώρα για αυτούς που λατρεύουν το τρέξιμο!

• Προϊόντα για χαλάρωση των μυών

Πιθανότατα, να έχεις ακούσει πολλές φορές από το στόμα του/της πως πονάει όλο του/της το σώμα και πως δε μπορεί να κουνηθεί. Φρόντισε, λοιπόν, να επιλέξεις ένα δώρο που θα τον/την ανακουφίσει από τον εν λόγω πόνο και θα δώσει μία ανάσα αναζωογόνησης στο κορμί και στους μύες του/της. Funny θερμοφόρες, βιολογικές αλοιφές και άλλα τέτοια θα τα βρει πολύ πρακτικά δώρα.

How to Relieve Sore Muscles and Muscle Pain After Exercise
How to Relieve Sore Muscles and Muscle Pain After Exercise

• Ζεστές και άνετες κάλτσες

Πρέπει να έχεις προσέξει και εσύ πως οι κάλτσες έχουν γίνει ένα από τα μεγαλύτερα trend της μόδας. Αν λοιπόν ο φίλος ή η φίλη σου είναι μεν αθλητικοί τύποι αλλά αγαπούν και το στιλ, τότε το καταλληλότερο δώρο για εκείνους είναι ένα ζευγάρι ζεστές και άνετες κάλτσες. Διάλεξε το αγαπημένο του/της χρώμα και ένα μήνυμα που όταν το βλέπει κάθε πρωί θα τον/την κάνει να χαμογελά.

8 πρωτότυπα δώρα για αυτούς που λατρεύουν το τρέξιμο!

• Ένα ear warmer που δε θα είναι τόσο άσχημο όσα τα περισσότερα

Πολλές φορές τα πρακτικά αντικείμενα δεν έχουν και την πιο ευπαρουσίαστη εμφάνιση. Επίλεξε, λοιπόν, ένα ear warmer που και θα κρατάει ζεστά τα αυτιά του φίλου/της φίλης σου αλλά θα συνάδει και με το υπόλοιπο αθλητικό look που ακολουθεί. Όσο και να του αρέσει ένα αντικείμενο από πρακτικής άποψης αν δεν ταιριάζει με το στιλ του δεν πρόκειται να το φορέσει.

8 πρωτότυπα δώρα για αυτούς που λατρεύουν το τρέξιμο!

• Υγιεινά και νόστιμα snacks

Για αυτόν τον τύπο ανθρώπων τα υγιεινά και νόστιμα snacks είναι όπως έχουμε εμείς τις σοκολάτες και τα γλυκά… αναντικατάστατα και άφθονα. Κάνε του ένα ωραίο καλάθι με μερικά από τα αγαπημένα του και πίστεψε με μπορεί να είναι και ένα από τα πιο όμορφα δώρα που θα λάβει φέτος τα Χριστούγεννα.

8 πρωτότυπα δώρα για αυτούς που λατρεύουν το τρέξιμο!

Και να θυμάσαι κάτι… η ενασχόληση τους με τη γυμναστική τους κάνει να συγκεντρώνονται στον στόχο τους και να αφιερώνουν σώμα και ψυχή εκεί. Για αυτό, φρόντισε το δώρο σου να επιβοηθήσει αυτή τους την προσπάθεια και όχι να την εμποδίσει.