Κάθε νέα χρονιά φέρνει μαζί της καινούργια ξεκινήματα αλλά και καινούργιες ιδέες. Έτσι, και αυτή τη χρονιά στις τάσεις των μαλλιών θα επικρατήσουν πολλά καινούργια αλλά και παλιά χτενίσματα που θα αγαπήσεις. Επειδή τη νέα χρονιά προσβλέπουμε σε αρκετές good hair days και επειδή θέλουμε να είσαι πάντα ενημερωμένη, παρακάτω θα σου δείξουμε όλα αυτά που θα σε κρατήσουν στο προσκήνιο. Παρόλα αυτά δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσεις πως όποιο χτένισμα και αν σου ταιριάζει περισσότερο, αυτό που μετράει πάνω απ’ όλα είναι η φυσική σου ομορφιά. Για αυτό, βάλε κύριο στόχο τη χρονιά που έρχεται, να την αναδείξεις!

Όπως λέει και η μαμά μου: ” Όταν έχεις καλά μαλλιά, μπορείς να ετοιμαστείς μέσα σε 5′.”

1.To κλασικό καρέ

Ένα αρκετά μίνιμαλ στιλ που ταιριάζει σε αρκετές γυναίκες. Αν τα μαλλιά σου είναι ίσια, τότε αυτή είναι η κατάλληλη επιλογή. Αυτό το κούρεμα σταματάει ακριβώς κάτω από ο πιγούνι και κάνει το πρόσωπο να φαίνεται πιο γλυκό.

Βρήκαμε τα hair trend του 2018

2. Τα κοντά μαλλιά

Αυτό το κούρεμα είναι τόσο ιδιαίτερο που εδώ και χρόνια μόνο ελάχιστες γυναίκες το τολμούν. Και εμείς τις αγαπάμε! Είτε έχεις σγουρά είτε ίσια μαλλιά, μπορείς με μεγάλη ευκολία να το προτιμήσεις. Όχι μόνο θα λούζεις τα μαλλιά σου πολύ εύκολα αλλά θα είσαι και πάντα στιλάτη.

Βρήκαμε τα hair trend του 2018

3. Οι αφέλειες

Το λουκ που αγαπήσαμε όσο λίγα στα εφηβικά μας χρόνια, επιστρέφει. Το αγαπάμε γιατί δίνει πάντα την αίσθηση ενός girly χτενίσματος που καταφέρνει να αγκαλιάζει το πρόσωπο.

Βρήκαμε τα hair trend του 2018

Δες ακόμη: Είτε είσαι ξανθιά είτε μελαχρινή αυτό το hair look θα το λατρέψεις

4. Η φράντζα

Κάτι ακόμη που θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια, επιστρέφει. Αυτή τη φορά, φυσικά, με περισσότερη φινέτσα και άποψη. Τόλμησε να προσαρμόσεις τη φράντζα στα μαλλιά σου και να είσαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει. Τη συστήνουμε στα κορίτσια με ίσια μαλλιά.

%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%ad-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%cf%86%ce%ad%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%b5%cf%82