Υπάρχουν μέρες που θες να γυρίσεις σπίτι και να ξεχάσεις ότι αφορά τη δουλειά, τις δύσκολες σχέσεις, τις υποχρεώσεις. Υπάρχουν και μέρες που αναζητάς λίγη έμπνευση, εκείνο το συναίσθημα που σε πλημμυρίζει μετά από κάποιες ταινίες ή σειρές που είσαι σίγουρη ότι μπορείς να αλλάξεις όσο σε ενοχλούν στη ζωή και να κατακτήσεις τον κόσμο. Έστω τον δικό σου κόσμο. Και όπως λένε κάποιοι: Η ζωή είναι κωμωδία για τον έξυπνο, τραγωδία για τον ευαίσθητο.

Παρακάτω θα βρεις τις 8 σειρές που θα σου χαρίσουν μερικά έξτρα μισάωρα χαράς και έμπνευσης. 

Το αντίδοτο για την ερωτική σου ζωή: A to Z mv5bmtq2nti0mzaynf5bml5banbnxkftztgwmjqymda4mje-_v1_ H σχέση του Andrew και της Zelda η οποία κράτησε 8 μήνες, 3 εβδομάδες, 5 μέρες, και μια ώρα. Για να εμπνευστείς την τέλεια δουλειά: Parks and Recreation

mv5bmja5mjuxndgwnf5bml5banbnxkftztgwmdi5njmwnde-_v1_ Το Parks and Recreation είναι η ιστορία ενός μικρού τμήματος δημοσίων υπαλλήλων που ασχολείται με τη διαχείριση των πάρκων της πόλης Pawnee. Η αρχηγός του είναι μια φιλόδοξη πολιτικά και πιστή στο καθήκον γυναίκα που προσπαθεί να πείσει τους υπαλλήλους της ομάδας ότι η πάλη για τα πάρκα μιας μικρής πόλης είναι κάτι το ηρωικό. H Amy Poehler, πρωταγωνίστρια και σεναριογράφος, προτάθηκε για βραβεία στα Emmy και στις Χρυσές Σφαίρες.

Για να φτιάξει πραγματικά η διάθεση σου: Arrested Development mv5bmtk4otiynza5nf5bml5banbnxkftztcwodqxmte1oq-_v1_sy1000_cr006851000_al_

Μια μαύρη κωμωδία που έκανε πρεμιέρα το 2003 και έχει βαθμολογία 8,9 στο imdb. Οι Bluth είναι μια καλομαθημένη οικογένεια. Μέχρι τώρα, ο πατέρας φρόντιζε να βγάζει λεφτά και να δίνει στα παιδιά και στην γυναίκα του, οτιδήποτε αυτοί επιθυμούσαν. Όμως ο George Bluth Sr. βρίσκεται στη φυλακή και ο μόνος που μπορεί να σώσει την κατάσταση είναι ο γιος του Michael.

Food inspo: Young & Hungry 

mv5botm0ndg3ntq3m15bml5banbnxkftztgwmdiynjmxmje-_v1_sy1000_sx750_al_ H Gabi, food blogger, προσλαμβάνεται από τον Josh, επιχειρηματία, ως προσωπική του chef. Θα πάρεις μπόλικες ιδέες για συνταγές και θα καταλάβεις μερικά χρήσιμα μυστικά της κουζίνας.

Για να φιλοσοφήσεις το παρελθόν και το παρόν σου: Hindsight

mv5bmty2nju4ntk5mv5bml5banbnxkftztgwoti5ntc0mze-_v1_sy1000_cr007991000_al_ Το Hindsight που είχε για σκηνοθέτη του πιλότου τον Michael Trim, διαδραματίζεται στη δεκαετία του 90, στη Νέα Υόρκη και έχει για πρωταγωνιστές τους Laura Ramsey, Craig Horner και Sarah Goldberg. Η υπόθεση επικεντρώνεται στην Becca (Ramsey), η οποία κοντεύει στα 40 της και στο δεύτερο της γάμο με τον Andy Kelly, αλλά η χαρά της δεν είναι ολοκληρωμένη αφού λείπει η φίλη της Lolly (Goldberg). Καθώς κοιτάζει το παρελθόν της, η Becca θα ανακαλύψει ότι την επόμενη μέρα που θα ξυπνήσει και θα είναι η μέρα του γάμου της το 1995 με το πρώτο της άντρα, Sean (Horner), και θα πρέπει να αποφασίσει αν θα πάρει την ίδια απόφαση που την οδήγησε τελικά στο να σταματήσει να είναι φίλη με την Lolly.

TV comfort series: No tomorrow mv5bmtc2oduwnjgymf5bml5banbnxkftztgwnte0ndg4ote-_v1_sy1000_cr006711000_al_

O Xavier πιστεύει ακράδαντα ότι το τέλος έρχεται. Η Evie είναι manager προμηθειών και πιστεύει ότι όλη μας η ζωή πρέπει να μπαίνει σε κουτάκια. Όταν γίνονται ζευγάρι θα πρέπει ο ένας να αποδείξει στον άλλον τη δική του αλήθεια για τις πεποιθήσεις τους.

Για έξτρα vibes αυτοπεποίθησης:    mv5bmjm3mjgzmze3nf5bml5banbnxkftztgwndczota5mje-_v1_sy1000_cr007501000_al_ Για να μάθεις να αστειεύεσαι με τα δύσκολα:  mv5byzkwyte3mwitmmfhyy00zju0lwi1ztutzji5owrmnza1oda2xkeyxkfqcgdeqxvymzaznty3mdm-_v1_

Η Maya DiMeo είναι μητέρα ενός παιδιού με ειδικές ανάγκες. Η οικογένεια τους αντιμετωπίζει τη ζωή και τις δυσκολίες με χιούμορ και θα σου θυμίσει ότι κανείς και τίποτα δε μπορεί να σε εμποδίσει να απολαύσεις τη ζωή γελώντας ακόμα και τις πιο στραβές μέρες.