Αν είσαι κάπου κοντά στα 30, αυτά είναι τα είδη σπιτιού που πρέπει να αρχίσεις να αγοράζεις ή τουλάχιστον να το προγραμματίζεις.

Σερβίτσια και Ποτήρια

foodnetwork.co.uk

…που να δένουν αρμονικά μεταξύ τους. Και ποιος δε ζηλεύει ένα όμορφα στρωμένο τραπέζι με ένα ωραίο σερβίτσιο και ανάλογα ποτήρια. Μια σύγχρονη οικοδέσποινα επιβάλλεται να διαμορφώνει ένα όμορφο table setting όταν οργανώνει ένα δείπνο για φίλους.

Κρεβάτι

Τίποτα δε χαρίζει περισσότερο σε ένα δωμάτιο από ένα όμορφο κρεβάτι. Ξέχνα το στρώμα στο πάτωμα, αλλά ακόμα και αν τα οικονομικά σου δε σου το επιτρέπουν, εξασφάλισε ένα κεφαλάρι. Τίποτα δεν φωνάζει περισσότερο “ενήλικας” από ένα καλοφτιαγμένο κεφαλάρι.

muralswallpaper.com

Καλό Στρώμα

Πλέον ένα καλό στρώμα δεν κοστίζει τόσο πολύ όσο παλιά και μπορείς, αν το βάλεις σε πρόγραμμα, να επενδύσεις στην αγορά ενός το συντομότερο. Εκεί περνάς τουλάχιστον 7-8 ώρες του 24 ώρου σου, μην το ξεχνάς.

Σετ με καλά μαχαίρια

Λίγο να ασχολείσαι με την κουζίνα, αυτό θα σου αλλάξει τη ζωή. Μπορεί να είναι λίγο ακριβά αλλά σκέψου ότι θα χρειαστεί να τα αγοράσεις μόνο μια φορά.

Σετ Πετσέτες

etsy.com

Όλοι έχουμε πετσέτες όλων των ειδών, χρωμάτων, υλικών κλπ. που κάνουν τη δουλειά τους, αλλά ένα σετ πετσέτες προσδίδει αρμονία και ανανεώνει τη διακόσμηση στο μπάνιο σου. Ιδανικά αγόρασε δυο σετ για να τα αλλάζεις αρκούντως συχνά.

Εποχικά λευκά είδη για το κρεβάτι

urplace.com.au

Βαμβακερά σεντόνια και λινό κάλυμμα για το καλοκαίρι, φανελένια σεντόνια και πουπουλένιο πάπλωμα για το χειμώνα, όλα σε χρώματα της προτίμησής σου, που να δένουν αρμονικά μεταξύ τους. Βρες μια εταιρία που να σε ικανοποιεί και προμηθεύσου ο,τι χρειάζεσαι.

Σετ εργαλείων

Θα πρέπει να ευγνωμονείς τον πατέρα σου που μέχρι τώρα σε βοηθούσε με ο,τι μερεμέτια και διορθώσεις χρειαζόσουν στο σπίτι σου, αλλά καλό είναι να μάθεις πώς να τα χρησιμοποιείς μόνη σου, αφού αποκτήσεις πρώτα μια τέτοια συλλογή. Δεν είναι ακριβά και θα σε περιμένουν στην αποθήκη μέχρι να τα χρειαστείς.

Ένα έργο τέχνης

kararosenlund.com

Καλό είναι να έχεις αποκτήσει ένα αντικείμενο τέχνης πριν τα 30. Μπορεί να βρεις online αντικείμενα, κυρίως πίνακες τέχνης, σε προσιτές τιμές που θα τα έχεις για πάντα.

Δες ακόμα: 8 τρόποι να ανανεώσεις τη σκάλα του σπιτιού σου


featured photo: myscandinavianhome.com