Η επιλογής μπύρας λέει πολλά πράγματα για τον άντρα που έχεις απέναντί σου, μέσα σου. Δεν είσαι ο τύπος που πίνει κοκτέιλ αλλά ούτε κι εκείνος που πίνει ουίσκι. Τι τύπος είσαι τελικά;

Pils Hellas

giphy-22

Είναι που τα κάνεις όλα αντρίκια. Ο σωστός ο άντρας πίνει την μπύρα από το μπουκάλι ενώ βλέπει ποδόσφαιρο και τρώει πίτσα. Ή ενώ κοιτάζει το κορίτσι απέναντι στο μπαρ, λίγο πριν πάει να του πει ‘Κλέφτης ήταν ο πατέρας σου; Γιατί πήρε όλα τ’ αστέρια τ’ ουρανού και τα έβαλε στα μάτια σου’ και φάει το σίγουρα όχι πρώτο του Χ.

Heineken

sweyn5

Ή που κάνει δίαιτα με την καινούργια Heineken Light, ή που δεν σου αρέσει καμία άλλη μπύρα στον κατάλογο. Ψάχνεις την εύκολη λύση, εκείνη που δεν έχει όνομα αλλά ακούει στο ‘Πιάσε μια πράσινη.’ Η ζωή σου όλη είναι τα κορίτσια που δεν θυμάσαι ποτέ πως τις λένε το επόμενο πρωί. Κρίμα που δεν μπορείς να τις φωνάζεις πράσινες.

Corona

giphy-25

Είσαι ο διασκεδαστικός της παρέας σου. Εκείνος που θα τους σηκώσει όλους από τον καναπέ για να πάνε σε κάποιο από τα εξωτικά μπαρ της Αθήνας για να ταιριάζει με την επιλογή μπύρας του. Εκείνος που θα κανονίσει τις διακοπές στις Σπέτσες -που δεν είναι Μύκονος, αλλά τα πάρτι τους τα κάνουν- και εκείνος που θα βρίσκεται τα 3/4 των διακοπών του στο beach bar. Πολύ fun.

Stella Artois

beer

Classy μα μέχρι ένα σημείο. Μέχρι το σημείο που βγαίνεις από το μπαρ και μπαίνεις στο σπίτι σου (μόνος ή με παρέα). Φλερτάρεις όσο πρέπει, καταλαβαίνεις τι θα πει όχι την πρώτη φορά που το ακούς και ζητάς τηλέφωνα όχι Facebook. Πηγαίνεις τα πράγματα μέχρι εκεί που σε παίρνει. Είμαστε ήδη περήφανες για εσένα.

Septem

giphy-24

Είναι η μαγιά που θέλεις να σε κάνει Ιρλανδό. Ακούς Dropkick Murphy’s και ελπίζεις σε ένα εργατικό κίνημα που θα σε εκφράζει, αλλά τελικά άντε να πας μέχρι την κοντινότερη pub. Ο τρόπος που έχεις να φλερτάρεις μοιάζει λίγο με εκείνον που φλέρταρουν οι Ούνοι αλλά δεν πειράζει, υπάρχουν κορίτσια που το γουστάρουν. Γιατί τελικά είσαι καλό παιδί αλλά το κρύβεις. Είναι που έχεις αυτοπεποίθηση.

Amstel

giphy-23

Προτιμάς να βγαίνεις στο παγκάκι της πάνω πλατείας αλλά και της κάτω δεν σε χαλάει. Πηγαίνεις σε συναυλίες του Σωκράτη (του Μάλαμα) και του Θανάση (του Παπακωνσταντίνου), ενώ το πίσω μέρος του αυτοκινήτου σου είναι γεμάτο κουτάκια μπύρας. Είσαι παιδί του λαού, αλλά ποιου λαού δεν ξέρω.

Noctua

tumblr_inline_o7zeuxp0hg1u15pxb_500

Ο hipster της καρδιάς μας. Εκείνος ο chill τύπος με το μουστάκι και τα Vans, που παίζει σε κάποιο συγκρότημα και τον βλέπεις στο Barrett. Είναι εκείνος που είναι πάρα πολύ ερωτεύσιμος μέχρι να καταλάβετε ότι δεν έχετε τίποτα κοινό. Αν δε το καταλάβετε είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Από μπύρες πάντως ξέρει. Όπως ακριβώς η σοφή κουκουβάγια στο μπουκάλι.