Υπάρχει μια μαγική συνταγή για την ευτυχία και θα την επαναλαμβάνω κάθε φορά, αν δεν μπορείς να το αλλάξεις, αγάπησε το. Το διαμέρισμά σου είναι ο χώρος που κινείσαι καθημερινά, γι΄αυτό οφείλει να σε εξυπηρετεί. Όσο μικρό και αν είναι υπάρχουν μερικά tips για να σε βοηθήσουν να καταφέρεις να τα χωρέσεις όλα και ταυτόχρονα να είναι πάντα συμμαζεμένο και λειτουργικό.

1. Μη φοβάσαι να μετακινήσεις τα έπιπλα, όταν ξεκινήσεις να το κάνεις θα συνειδητοποιήσεις ότι ναι μεν το φενγκ σούι απαγορεύει η μια μεριά του κρεβατιού να είναι κολλημένη στον τοίχο, αλλά από την άλλη τα τετραγωνικά του σπιτιού σου το απαιτούν.

 raw

2. Όταν δεν μπορείς να είσαι στο δωμάτιο που αγαπάς, τότε αγάπα αυτό που έχεις. Ξανά και ξανά. Ναι μπορεί η κουζίνα το σαλόνι και το γραφείο να είναι στο ίδιο δωμάτιο αλλά αν μάθεις να επικεντρώνεσαι σε ένα πράγμα τη φορά ή και να καλύπτεις με κουρτίνες τα μέρη που δε σου αρέσουν, θα δεις ότι η όλη σκέψη είναι μόνο στο μυαλό σου.

 giphy-20

3. Κάλεσε φίλους σου, μπορεί στην αρχή να ανησυχείς για το που θα φάτε και για το που πιείτε αλλά αυτή η συνήθεια θα σε κάνει να αγαπήσεις περισσότερο το χώρο σου γιατί θα δεις και άλλο κόσμο να τον αγκαλιάζει. Δώσε στο λαό, κρασί, χαλιά και μαξιλάρες. Θα περάσετε υπέροχα.

 nac15

4. Ράφια, κουτάκια και ξόρκια. Για να είναι ένας μικρός χώρος συμμαζεμένος, απαιτεί και τα απαραίτητα αξεσουάρ. Βάλε κουτάκια μέσα στα ράφια για να δημιουργήσεις μόνη σου καινούργιους χώρους, βάλε κουτιά έξω από τα ράφια, βάλε κουτιά πάνω από τη ντουλάπα. Γενικά όσα λιγότερα πράγματα έχεις εκτεθειμένα τόσο καλύτερα για σένα

 bcf0bd1a7b17a1a0472a3d16656aec0f

5. Βάλε πράσινο, μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά τα φυσικά φυτά θα δώσουν άλλη διάσταση στο χώρο σου και θα οτν κάνουν να φαίνεται πιο ανάλαφρος.

 2403-tropical-fever_website-header

6. Απόλαυσέ το! Όπως και να το κάνουμε, αυτό είναι το σπιτάκι σου. Σκέψου ότι όλα είναι κοντά, σκέψου ότι δε χρειάζεται να καθαρίζεις με τις ώρες και επίσης μην ξεχνάς ότι χωράει εσένα και όλα ( όσους) αγαπάς!

giphy-21