Τα ταξίδια είναι η αγαπημένη συνήθεια των περισσότερων ανθρώπων. Παρόλα αυτά εάν δεν είσαι προετοιμασμένη μάλλον η διαμονή σου στο αεροδρόμιο μπορεί να γίνει αρκετά κουραστική. Ατελείωτες ουρές, αγενείς υπάλληλοι αλλά και μια υπέρβαρη βαλίτσα μπορούν να σου καταστρέψουν το ταξίδι πριν καν ξεκινήσει. Με τις παρακάτω mini-συμβουλές είμαστε σίγουρες ότι θα καταφέρεις να περάσεις αυτό το εμπόδιο ανενόχλητη. Και το καλύτερο; Θα γλιτώσεις και επιπλέον χρήματα.

Πολλές φορές οι απλές συμβουλές είναι αυτές που χρειαζόμαστε να ακούμε ξανά και ξανά. Γι’αυτό είμαστε εδώ!

1. Χρησιμοποίησε τις δικές σου σακούλες

Στα αεροδρόμια είναι απαραίτητο όλα τα υγρά να μπαίνουν σε διαφανή σακουλάκια. Εάν, λοιπόν θέλεις να γλιτώσεις χρόνο, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τα έχεις ήδη έτοιμα από το σπίτι σου. Έτσι, δε θα χρειαστεί να αδειάσεις όλη τη βαλίτσα σου για να βρεις τα υγρά που κουβαλάς.

6+1 απαραίτητες συμβουλές για τα αεροδρόμια
i.pinimg.com

2. Βάλε το laptop σου σε προσβάσιμο μέρος

Η ίδια διαδικασία ξανά και ξανά. Όπως πολύ καλά γνωρίζεις κάθε φορά που περνάς τον έλεγχο του αεροδρομίου είσαι υποχρεωμένη να βγάλεις το λάπτοπ σου από την τσάντα. Με το να το βάλεις σε ένα εύκολα προσβάσιμο μέρος, θα αποφύγεις να αδειάσεις τη βαλίτσα σου για να το βρεις.

3. Χρησιμοποίησε μια κορδέλα

Στα αεροδρόμια κυκλοφορούν πολλές παρόμοιες βαλίτσες και πολλές φορές οι ιδιοκτήτες τους μπορεί να μπερδευτούν. Για να αναγνωρίζεις τη δική σου βαλίτσα, καλό θα ήταν να βάλεις μια μικρή κορδέλα που θα σε κάνει να την καταλαβαίνεις και έτσι θα αποφύγεις να τη μπερδέψεις.

Δες ακόμη: Ιδέες τατουάζ για εσένα που αγαπάς τα ταξίδια

4. Πάγωσε τα υγρά σου

Ο μόνος τρόπος να περάσεις τα υγρά που χρειάζεσαι μαζί σου είναι να είναι παγωμένα. Παρόλα αυτά πρέπει να προσέξεις γιατί αν δεν έχουν βγει μόλις από την κατάψυξη, μάλλον θα σου τα πάρουν.

5. Πάρε τo δικό σου φαγητό

Εάν θέλεις να γλιτώσεις χρήματα στο αεροδρόμιο αλλά και πάνω στο αεροπλάνο, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να έχεις μαζί σου τα δικά σου snack. Μην ξεχνάς πως οτιδήποτε αγοράσεις θα σου στοιχίσει ακριβά. Για αυτό το λόγο, την επόμενη φορά σκέψου το διπλά!

6. Κοιμήσου

Αν ταξιδεύεις σε μεγάλες αποστάσεις και έχεις αρκετές ώρες αναμονής, τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις έναν υπνάκο. Πολλά αεροδρόμια, όπως και αυτό του Heathrow στο Λονδίνο προσφέρουν με $50 ένα χώρο για να κοιμηθείς αλλά και μπάνιο με πετσέτες. Μπορεί τα χρήματα να σου φαίνονται αρκετά αλλά σκέψου την ταλαιπωρία που θα γλιτώσεις.

6+1 απαραίτητες συμβουλές για τα αεροδρόμια
piccsy.com

7. Φόρεσε κάτι ζεστό

Όποια εποχή και αν ταξιδεύεις, πρέπει να προβλέψεις πως στο αεροδρόμιο αλλά και στο αεροπλάνο θα υπάρχει μερικές φορές λίγο κρύο. Έτσι, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να έχεις μέσα στη βαλίτσα σου ένα πουλόβερ που θα σε σώσει από μια πιθανή ψύξη. Όχι, δεν είμαστε υπερβολικές.