Οι άνθρωποι που δεν τρομάζουν εύκολα δεν επιτρέπουν στους άλλους να ακυρώσουν το ποιοι είναι, ούτε να τους κάνουν να νιώσουν ανεπαρκείς ή ανάξιοι. Με οποιονδήποτε τρόπο. Ανήκεις σε ένα από τα έξι ζώδια που δεν αφήνουν τίποτα και κανέναν να τους τρομάξει;

Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Οι Λέοντες ξέρουν ακριβώς ποιοι είναι και ποιες είναι οι αξίες τους. Κανείς δεν πρόκειται να τους κάνει να νιώσουν ανεπαρκείς ή “μικρότεροι” από τις περιστάσεις. Τα Λιοντάρια είναι σίγουρα για τον εαυτό τους και έχουν μεγάλη αίσθηση της αυτό-αξίας. Στην πραγματικότητα, εκείνοι τρομάζουν τους άλλους γιατί πάντα δείχνουν να είναι συγκεντρωμένοι και σίγουροι.

Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν στιγμές που να αμφισβητούν τον εαυτό τους. Απλώς δεν αφήνουν αυτές τις στιγμές να τους αποσπάσουν από τη δουλειά και τους στόχους τους.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ένας Ταύρος φοβισμένος; Αυτό είναι αστείο. Ακριβώς όπως τα Λιοντάρια, έτσι και οι Ταύροι ξέρουν την αξία τους και χαίρονται να την αποδεικνύουν στον οποιονδήποτε έχει διαφορετική άποψη. Ναι, είναι πεισματάρηδες, αλλά το πείσμα τους τους κάνει σκληρούς αντιπάλους σε όσους προσπαθούν να μειώσουν το “φως” τους ή να τους κάνουν bullying.

Οι Ταύροι πάντα θα είναι ικανοί να υπερασπιστούν τον εαυτό τους και σπάνια κάνουν πίσω. Μπορεί να είναι προσγειωμένοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί κάποιος να τους πατήσει.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι δεν εκφοβίζονται γιατί είναι ικανοί να πουν όχι. Δεν πρόκειται να κάνουν κάτι που δεν θέλουν ή που πιστεύουν ότι δεν μπορούν να ολοκληρώσουν επαρκώς. Ξέρουν ακριβώς πότε πρέπει να πουν ναι, ειδικά αν είναι κάτι που θα λειτουργήσει ως boost στην αυτοπεποίθησή τους.

Οι Αιγόκεροι έχουν ένστικτο στο να αναγνωρίζουν πότε αυτό που τους ζητείται είναι καλή ιδέα και πότε είναι καλύτερο να το αποφύγουν. Δεν είναι τυχαίο που είναι γνωστοί για τη σοφία, τις ικανότητές στους στο να παίρνουν σωστές αποφάσεις και την επιφύλαξή τους.

Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

Αν κάποιος προσπαθήσει να εκφοβίσει έναν Υδροχόο, αυτός θα αλλάξει το mindset του και θα αρχίσει να τον αντιμετωπίζει σαν εργαζόμενό του. Οι Υδροχόοι είναι πολύ έξυπνοι, και κάποιες φορές δείχνουν να είναι απόμακροι. Αυτή τους η ποιότητα τους κάνει καλό γιατί τείνουν να μην παίρνουν τα πράγματα πολύ προσωπικά ή συναισθηματικά.

Αντιλαμβάνονται πότε κάποιος προσπαθεί να τους εξευτελίσει ή δεν είναι σύμμαχός τους. Και δεν αφήνουν τους αντιπάλους τους να φτάσουν τον στόχο τους. Αγαπούν τους ανθρώπους και είναι φιλικοί… Μέχρι να απειλήσουν την αυτοεκτίμησή τους.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ένας Σκορπιός θα προσπαθήσει να μπει στη θέση αυτού που τον εκφοβίζει και θα νιώσει συμπόνια για εκείνον. Οι Σκορπιοί δεν αφήνουν κανέναν να μπλεχτεί στη ζωή τους και στον τρόπο που σκέφτονται.

Πάντα θα υπερασπίζονται τον εαυτό τους. Αν κάποιος δεν τους συμπαθεί ή προσπαθεί να τους μειώσει, απλά βγαίνει από τη ζωή τους. Και καλά κάνουν. Γιατί το επόμενο βήμα αναγκαστικά θα είναι να τους εκδικηθούν. Και σε αυτό είναι εξαιρετικά καλοί.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Το θέμα έχει ως εξής: Αν κάποιος προσπαθήσει να κάνει έναν Κριό να νιώσει άσχημα για τον εαυτό του, τον Κριό απλά δεν τον νοιάζει. Ο Κριός θα είναι Κριός. Ό,τι και αν λένε οι άλλοι.

Όλη η αυτο-αξία των Κριών βασίζεται σε όσα έχουν καταφέρει και στα ρίσκα που έχουν πάρει. Όχι στις γνώμες των άλλων. Οι Κριοί είναι αποφασιστικοί, φτάνουν στο τέρμα για αυτά που θέλουν και δεν χρειάζονται ούτε θέλουν έγκριση.

Δες ακόμα:

Ποια ζώδια έχουν περισσότερες πιθανότητες να πάρουν διαζύγιο


Πηγή: Your Tango Featured image: Thought Catalog