Βγαίνετε ραντεβού συχνά, περνάτε καλά, αρχίζεις να τον ερωτεύεσαι αλλά δεν καταλαβαίνεις αν σε βλέπει σοβαρά; Διάβασε τα παρακάτω έξι σημάδια για να καταλάβεις.

Σου έχει πει από την αρχή ότι είναι έτοιμος για κάτι σοβαρό

Όσα σου εκφράζει στα ραντεβού σας είναι ο πιο σημαντικός τρόπος για να καταλάβεις αν σε βλέπει σοβαρά. Οι άνθρωποι που είναι έτοιμοι για μια πιο σοβαρή σχέση ερωτικά, συνήθως το δηλώνουν από την αρχή. Ίσως και από το πρώτο ραντεβού. Αν το έχει δηλώσει, λοιπόν, δεν υπάρχει λόγος να αμφιβάλλεις.

Τον ενδιαφέρει να μάθει τι ψάχνεις και εσύ

Αν σε βλέπει σοβαρά θα θέλει να μάθει αν είσαι και εσύ στην ίδια σελίδα. Η λέξη “σχέση” έχει διαφορετική σημασία για τον καθένα. Από το πρώτο ραντεβού, κάποιος που θέλει σοβαρή σχέση, θα φροντίσει αν το άτομο που έχει απέναντί του ταυτίζεται με αυτό του το “θέλω”.

Κάνει focus στα ραντεβού σας και κάνει βαθιές ερωτήσεις

Όταν μιλάτε, πόσο βαθιά πάει η συζήτηση; Είναι χαλαρή και απρόσωπη ή υπάρχει ειλικρινές, πηγαίο ενδιαφέρον; Αν είναι σοβαρή και αγγίζει πιο προσωπικά θέματα, αυτό μπορεί να είναι σημάδι ότι ο άλλος σε βλέπει σοβαρά. Δεν θέλει να σε μάθει επιφανειακά, θέλει να ξέρει πώς λειτουργείς και πώς σκέφτεσαι. Τι θέλεις πολύ και τι σε φοβίζει.

Θέλει να σε “κυκλοφορεί”

Ένα φουλ ιδιωτικό ραντεβού μπορεί να είναι πολύ ρομαντικό και τρυφερό, αλλά τα δημόσια είναι κάπως πιο σοβαρά. Αυτό σημαίνει πως όταν ο άνθρωπος που βγαίνεις σε προσκαλεί για ένα ποτό σε ένα bar στην πόλη ή στο σινεμά, θέλει ο κόσμος να τον βλέπει μαζί σου. Δεν κρύβει κάτι και δε φοβάται τίποτα. Επίσης, με αυτό τον τρόπο ίσως να θέλει να καταλάβει αν ταιριάζετε κοινωνικά. Πώς είστε όταν βγαίνετε και όταν πίνετε μαζί. Αν διασκεδάζετε με τον ίδιο τρόπο. Όλα κομμάτια του παζλ.

10 τύποι σχέσης που δεν έχουν σχεδόν ποτέ διάρκεια
Thought Catalog

Βγαίνετε double dates

Αν βγαίνετε double dates με τον κολλητό του και το αγόρι του ή το κορίτσι του, προφανώς σε βάζει στον κοινωνικό του κύκλο. Αυτό είναι ένα σημαντικό σημάδι ότι θέλει να μπεις στη ζωή του σοβαρά.

Σου μιλάει για το μέλλον

Έχει αρχίσει να αναφέρει πράγματα που θα ήθελε να κάνει μαζί σου στο μέλλον; Για παράδειγμα, αναφέρει με πολύ χαλαρό τρόπο συναυλίες που θέλει να πάει, διακοπές μαζί σου ή ακόμα και το ενδεχόμενο να μείνετε μαζί στο μέλλον; Αν ναι, τότε έχει αρχίσει να σε βλέπει σοβαρά.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να καταλάβεις κι εσύ αν είσαι στην ίδια σελίδα.