Το όνομα της Elizabeth Kendall μπορεί να το αναγνωρίζεις. Είναι η κοπέλα που υποδύθηκε η Lilly Collins στο Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile δίπλα στον Zac Efron. Είναι περιζήτητη γιατί πέρασε 6 χρόνια της ζωής της στο πλάι του Ted Bundy μαζί με την κόρη της. Έτσι, το Amazon Prime αποφάσισε να ρίξει φως στη δική της οπτική γωνία.

Πώς είναι να ερωτεύεσαι έναν δολοφόνο;

Σε αυτό το ερώτημα θα προσπαθήσει να δώσει απάντηση η νέα σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο: Ted Bundy: Falling for a Killer. Πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτό θα έχουν η Elizabeth Kendall με την κόρη της, Molly. Σαράντα χρόνια αργότερα από όσα έγιναν αποφάσισαν να μιλήσουν για τον περίφημο Ted Bundy και να πουν πώς ήταν η ζωή μαζί του στα 6 χρόνια συμβίωσης. Εκείνες όμως αντί για τις δολοφονίες και τα βασανιστήρια των γυναικών, έβλεπαν έναν πολύ χαρισματικό και γοητευτικό άντρα.

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ θα δεις την ιστορία του Ted Bundy μέσα από τα μάτια μιας γυναίκας
independent.co.uk

Δεν θα μιλήσουν τόσο για τον Τed Bundy που ξέρουμε σήμερα, αλλά για τον Ted Bundy που εκείνες νόμιζαν ότι ήξεραν τότε. Τον Ted Bundy  μέσα στο σπίτι και την οικογένεια και τις στιγμές που είχαν μαζί του. Μέσα στο ντοκιμαντέρ θα δούμε και παλιές τους φωτογραφίες. Φωτογραφίες όμως που καμία σχέση δεν έχουν με την ιδέα που έχουμε για τον Ted Bundy σήμερα.

Ο δολοφόνος αυτός έγινε αντικείμενο έρευνας για πολλούς. Από όσα ξέρουμε, έχει σκοτώσει 30 γυναίκες, αλλά υπάρχουν και περισσότερα περιστατικά που δεν έμαθε ποτέ κανείς. Και η αλήθεια είναι πως και στα προηγούμενα έργα αφιερωμένα σε εκείνον, βλέπουμε πως κατάφερε να γοητεύει τις γυναίκες πριν τις βλάψει. Εδώ κατάφερε μετά το θάνατο του να τον ερωτευτούν άλλες πόσες μέσα από το ντοκιμαντέρ και την ταινία. Τώρα, το ντοκιμαντέρ του Amazon Prime θέλει να διαλευκάνει δύο πράγματα. Πώς ο Ted Bundy κατάφερε με τους τρόπους του να ξεγελάσει όλες αυτές τις γυναίκες και γιατί έφτασε σε αυτό το σήμειο; Θα λέγαμε ότι ήταν το υπέρτατο σημείο μισογυνισμού που με κάποιο τρόπο συμβαδίζει με το κύμα φεμινισμού των 70s.

H Elizabeth Kendall και η κόρη της, Molly, δεν θα είναι οι μόνες γυναίκες στο ντοκιμαντέρ.

Για την ακρίβεια θα δούμε αληθινές μαρτυρίες και από άλλες γυναίκες που γνώρισαν τον Ted Bundy. Κατάφεραν, όμως, να γλυτώσουν από αυτόν. Κάποιες από αυτές μάλιστα μιλούν δημόσια πρώτη φορά για τις ιστορίες τους. Μένει μόνο να δούμε τι είδους συζήτηση θα ανοίξει αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ και τι επιπλέον πληροφορίες θα μας δώσει για τον “γοητευτικό” δολοφόνο.

Το Amazon Prime δεν έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμής κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο το περιμένουμε μέσα στο 2020.

Featured Image: eonline.com