6 body positive blogs που πρέπει να ακολουθήσεις

6 body positive blogs που πρέπει να ακολουθήσεις

Κατά καιρούς έχουν εδραιωθεί κινήματα που προωθούν την πλήρη αποδοχή του εαυτού μας και του σώματός μας. Μοντέλα με διεθνή καριέρα όπως η Ashley Graham, η Candice Huffine, η Iskra Lawrence, η Tess Holliday και η Robyn Lawley συνεχίζουν ακάθεκτες την ανοδική τους πορεία και δε ντρέπονται να επιδείξουν ούτε τα παραπάνω κιλά τους και φυσικά ούτε τις καμπύλες τους. Κάθε άλλο, έχουν εισχωρήσει για τα καλά στο χώρο, γίνονται εξώφυλλα σε σημαντικά περιοδικά μόδας και αναδεικνύουν τη δυναμικότητα κάθε γυναίκας, οποιουδήποτε σωματότυπου.

Εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε έξι body positive blogs από κορίτσια της διπλανής πόρτας, που εμπνέουν και ενδυναμώνουν κάθε γυναίκα.

Style Me Curvy

stylemecurvy.net

Η Louise O'Reilly είναι διεθνές plus-size μοντέλο, που γράφει για την ομορφιά, τη μόδα και τα ταξίδια. Χρησιμοποιεί το blog της ως βοηθητικό οδηγό για τις γυναίκες, για την ενθάρρυνση της εικόνας του σώματος και του στυλ. Το Style Me Curvy βραβεύτηκε με το βραβείο "Best International Fashion Blog" και το "The Most Aussome Fashion Blog". Η O'Reilly εργάστηκε σε διάφορα πρακτορεία μοντέλων και για brands όπως Littlewoods, Very, Elena Miro, Freya Lingerie.

A Curious Fancy

curiousfancy.com

Η Ragini είναι μια plus-size blogger μόδας από την Ινδία. Γράφει για τη μόδα σε σχέση με τις κοινωνικό-πολιτισμικές και ιστορικές καταστάσεις. Στο blog της, A Curious Fancy, μοιράζεται με τους αναγνώστες της οτιδήποτε την εμπνέει . Το προσωπικό της ύφος έχει μια φινετσάτη αίσθηση και ποτέ δεν ενδιαφέρεται για αυτό που είναι "κολακευτικό". Προωθεί ότι "η προσπάθεια για την τελειότητα οποιουδήποτε είδους και κρατώντας τον εαυτό μας πίσω μέχρι να επιτύχουμε αυτή την τελειότητα, μας οδηγεί σε μια ζωή, μισή ζωή".

Girl With Curves

girlwithcurves.com

Η Tanesha Awasthi ξεκίνησε ως girl with curves, για να ενδυναμώσει τις γυναίκες με περιττά κιλά, έτσι ώστε να σπάσουν τους κανόνες μόδας και να φορέσουν απλά αυτό που αγαπούν. Στο blog της μοιράζεται συμβουλές ομορφιάς, εμπνέει και δίνει συμβουλές μέσα από τη δική της ιστορία για να ενθαρρύνει τους αναγνώστες της. Μετά από μια μεγάλη μάχη με τη χαμηλή αυτοεκτίμηση, τις διατροφικές διαταραχές και την υπερβολική άσκηση, είναι πλέον μια μαμά και γυναίκα που αγαπάει τη ζωή. Λέει ότι Girl With Curves είναι "Μια στάση, ένας τρόπος ζωής, ένα σύνολο προτύπων που ενσωματώνει σίγουρη αυτοπεποίθηση ανεξάρτητα από το βάρος, το σχήμα ή το μέγεθος".

Garner Style

GarnerStyle.com

Η Chastity είναι τριάντα χρονών, plus-size blogger από τη Γεωργία και ζει στην Καλιφόρνια. Άρχισε το Garner Style ενώ δούλευε ως στιλίστρια, μοιράζοντας δωρεάν συμβουλές για στυλ στο blog. Εμφανίστηκε στο oprah.com, στους New York Times και στο Elle Magazine. Ισχυρίζεται ότι "το προσωπικό μου στυλ είναι κλασικό με μια συστροφή" και ενθαρρύνει τους αναγνώστες να μην φοβούνται. "Ζούμε μόνο μία φορά, γιατί να μην φαινόμαστε υπέροχη ενώ το κάνουμε. Εάν δεν υπάρχει τίποτα άλλο, μην αφήνετε το μέγεθος να υπαγορεύει το στυλ σας".

Jay Miranda

jaymiranda.com

Η Jay Miranda έχει ένα θηλυκό και χαριτωμένο στυλ. Ο στόχος της ως blogger της μόδας, της μαμάς και της συζύγου, είναι όχι μόνο να αγαπά το σώμα της, αλλά και να ενθαρρύνει άλλες γυναίκες να κάνουν το ίδιο. Μέσα από τις συμβουλές που δίνει στους αναγνώστες της, ευελπιστεί να αλλάξει τα αμφιλεγόμενα πρότυπα ομορφιάς.

Nerd About Town

nerdabouttown

Η Stephanie είναι μόλις είκοσι χρονών και plus-size style blogger που ζει στο Λονδίνο. Αγαπά τα κόμικς, τα gadgets και την επιστημονική φαντασία (αυτά ενέπνευσαν και τον τίτλο του blog της). Μοιράζεται με τους αναγνώστες της, πώς η έλλειψη αυτοπεποίθησης σε συνδυασμό με τις προσπάθειες-αγώνες για αγορές ρούχων, την ενέπνευσε να ξεκινήσει το Nerd About Town. Το μπλοκ της δίνει έμφαση στην ψυχική υγεία, την αίσθηση για αυτοπεποίθηση και σιγουριά για το σώμα μας και να αγαπάμε αυτό που είμαστε. Γράφει για την ομορφιά, το στυλ, τον τρόπο ζωής και μοιράζεται street fashion φωτογραφίες.


featured image: IndulgeMe
0 replies

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.