Αν είσαι fan του Pinterest, σίγουρα θα παρατηρείς όλα τα νέα trends που κατακλύζουν το feed σου. Εμείς σταθήκαμε στα δημοφιλέστερα που βρήκαμε στο Global Beauty Report και συγκεκριμένα σε ένα japanese beauty trend που μας κέντρισε το ενδιαφέρον.

Στην Ιαπωνία, το πορτοκαλί ρουζ είναι το must have προϊόν που πρέπει να έχει κάθε κορίτσι στο νεσεσέρ του. Είναι το χρώμα που θα δεις αυτό το φθινόπωρο σε γήινα και όχι μόνο μακιγιάζ. Το trend, λοιπόν, στο οποίο αναφερόμαστε αφορά τον τρόπο τοποθέτησης του ρουζ.

Carousel

Το πορτοκαλί ρουζ είναι μια αρκετά έντονη απόχρωση για να τη χρησιμοποιήσεις στο γραφείο μια Δευτέρα πρωί. Ωστόσο οι Japanese ειδικοί βρήκαν τον τρόπο να το εφαρμόσεις με το κλασικό beauty blender ώστε να καλύψει όλο το επίπεδο των μήλων αλλά και των κόκαλων, στα οποία διαφορετικά θα τοποθετούσες ένα highlighter.

Ulzzangstyle|Pinterest

Με αυτό τον τρόπο, το συγκεκριμένο trend μπαίνει στη beauty ζωή μας για τα καλά και μας ενθαρρύνει να επιλέγουμε και τα πιο ζωηρά χρώματα στα μήλα, ώστε να δημιουργούμε ένα natural look που θα αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά μας!


featured image: PureWow