Κάποιοι αφιερώνουν πραγματικά τον χρόνο τους για να αξιολογήσουν και να κατανοήσουν τις καταστάσεις και επιλέγουν μια λογική προσέγγιση προς την επίλυση τους.

Αντίθετα, υπάρχουν και εκείνοι που απλώς ξυπνούν και επιλέγουν το χάος – είτε πρόκειται για αντιπαράθεση είτε για να δημιουργήσουν αμφιβολίες και να σπείρουν τη διχόνοια.

Η διαφορά στην προσέγγιση μπορεί να έχει να κάνει με τα ζώδια, οπότε ήρθε η ώρα να μάθεις ποια από αυτά είναι πιθανό να επιλέξουν τον χαμό και το χάος.

1. Σκορπιός (22 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Γενικά οι Σκορπιοί τείνουν να είναι αρκετά εκδικητικοί. Μίλησες για ένα από τα πολύτιμα μυστικά τους; Μάντεψε ποιος είναι πλέον αποκλεισμένος από όλες τις μορφές επικοινωνίας. Η γενική φιλοσοφία τους είναι, «Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που σερβίρεται καλύτερα κρύο», οπότε αν και μπορεί να μην σε αντιμετωπίσουν ευθέως, καλύτερα να πιστέψεις πως όταν έρθουν για την ανταπόδοση τους, έχουν ψάξει τα πάντα για σένα. Αξίζει να αναφέρουμε ότι αυτά τα ζώδια του Νερού κυβερνώνται από τον Άρη, τον Θεό του Πολέμου, οπότε πήγαινε με τα νερά τους για το καλό σου.

2. Κριός (21 Μαρτίου έως 19 Απριλίου)

Οι φλογεροί Κριοί είναι σαν τους τυφώνες όταν μπαίνουν σε ένα δωμάτιο. Αν και κι αυτοί κυβερνώνται από τον Άρη, το χάος τους δεν αφορά την επιστροφή, όπως οι Σκορπιοί. Οι Κριοί είναι γεμάτοι από απεριόριστη ενέργεια και θάρρος που μπορεί να είναι συντριπτική. Είναι η Carrie Bradshaw πραγματικά κακιά ή μήπως έχουμε γίνει όλοι πολύ μεγάλοι για τα ηθικά μας βλαστάρια; Εκεί όπου οι περισσότεροι άνθρωποι διστάζουν από φόβο μήπως δημιουργήσουν χάος, τα κριάρια θα περάσουν λόγω της ένθερμης περιέργειάς τους.

3. Τοξότης (22 Νοεμβρίου έως 21 Δεκεμβρίου)

Τους αγαπάμε για τις φιλικές τους προσωπικότητες και η γοητεία τους είναι σχεδόν ακαταμάχητη. Αλλά το τραγικό ελάττωμα αυτών των αγαπημένων ζωδίων της φωτιάς είναι ότι βαριούνται εύκολα, επομένως είναι επίσης επιρρεπείς στο ανακάτεμα. Σε αντίθεση με τους Κριούς που μπορεί να απολαμβάνουν το χάος και πιθανότατα μπορούν να το ελέγξουν, οι Τοξότες είναι οι χαρούμενοι τυχοδιώκτες που στην πραγματικότητα δεν τα καταφέρνουν καλά στη δυσαρμονία – ακόμα κι αν βρίσκονται στη ρίζα της.

4. Ταύρος (20 Απριλίου έως 20 Ιουνίου)

Οι Ταύροι αν και δεν θα κινηθούν ύπουλα όπως τα ζώδια της φωτιάς, αφού προκληθούν, προετοιμάσου για έναν κόσμο χάους μέχρι να νιώσουν ότι καταλαβαίνεις πού έκανες λάθος. Οι Ταύροι έχουν τη φήμη ότι είναι χαλαροί και υπομονετικοί, αλλά μην τους δοκιμάζεις, γιατί καταλήγουν σαν ταύροι σε υαλοπωλείο.

5. Δίδυμοι (21 Μαΐου έως 20 Ιουνίου)

Είναι στη φύση του Διδύμου να είναι διαρκώς διστακτικός, γι’ αυτό φαντάσου να προσπαθείς να σχεδιάσεις ένα πάρτι έκπληξη με κάποιον που συχνά αμφιταλαντεύεται για την απόφασή του. Είναι χαοτικό. Όχι μόνο αυτά τα ζώδια του αέρα είναι αναποφάσιστα, αλλά το διαβόητο παιδικό τους πνεύμα σημαίνει επίσης ότι η διάρκεια της προσοχής τους μπορεί να είναι μικρή.