Πρόκειται αναμφίβολα για το αγαπημένο αξεσουάρ των γυναικών αλλά και το αγαπημένο φετίχ των ανδρών. Η πλειοψηφία των γυναικών λατρεύει τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, ωστόσο λίγες είναι αυτές, οι οποίες μπορούν να τα περπατήσουν με άνεση. Η λύση δεν είναι να σταματήσουμε να τα φοράμε, αλλά να βρούμε τρόπους που θα κάνουν τα ψηλοτάκουνα παπούτσια ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας.

1.Σιγουρέψου ότι φοράς το σωστό νούμερο παπουτσιού

high-heels-1

Όταν δοκιμάζουμε ένα ζευγάρι παπούτσια, πολλές φορές θεωρούμε ότι έχουμε επιλέξει το ιδανικό μέγεθος. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν τα έχουμε δοκιμάσει αρκετά ώστε να δούμε αν μας εφαρμόζει τέλεια. Επομένως, σιγουρέψου για τον εάν είναι το σωστό μέγεθος, φορώντας το για κάποια ώρα μέσα στο σπίτι.

2.Άλλαξε τον τρόπο που περπατάς

high-heels

Ο ιδανικός τρόπος για να περπατήσεις με άνεση και για να έχεις ισορροπία πάνω στα ψηλοτάκουνά σου είναι να κρατάς στην ευθεία τόσο το κεφάλι σου όσο και την σπονδυλική σου στήλη.

3.Διάλεξε πιο χοντρό τακούνι

high-heels-4

Τα στιλέτο μπορεί να αποτελούν την κλασσική σέξι επιλογή των γυναικών αλλά όσο πιο χοντρό είναι το τακούνι τόσο πιο άνετα θα μπορείς να περπατήσεις.

4.Κάνε τακτικά διαλείμματα

Μη τα φοράς σε καθημερινή βάση. Επίλεξε ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια κάνοντας ένα διάλειμμα από τα ψηλοτάκουνα.

5. Επίλεξε παπούτσια με λουράκια στον αστράγαλο

Τα παπούτσια με λουράκι που δένει στον αστράγαλό, βοηθούν στο να μη γλιστρά το πόδι σου καθώς επίσης το κρατούν σταθερό.

high-heels-2