Χαζεύοντας στο internet πέσαμε πάνω σε μερικές φωτογραφίες από διάφορους εσωτερικούς χώρους σπιτιών του εξωτερικού. Και αφού ζηλέψαμε και κλάψαμε ο ένας στον ώμο του άλλου, αποφασίσαμε να ξεχωρίσουμε μερικά αντικείμενα που είχαν όλα τα stylish σαλόνια. Γιατί όχι να μην πάρεις και εσύ έμπνευση από αυτές τις φωτογραφίες και να τα διαμορφώσεις και στο δικό σου σαλόνι;

Πολυθρόνα 

sofa-range-hood
Photο: Range Hood

Μια άνετη πολυθρόνα είναι αυτό που μπορεί να λείπει από το σαλόνι σου. Εκτός από τους καθιερωμένους καναπέδες, μπορείς να τοποθετήσεις μια πολυθρόνα σε μια γωνιά του σαλονιού, που θα περνάς εκεί τις πιο χαλαρωτικές στιγμές σου διαβάζοντας το αγαπημένο σου βιβλίο.

Φωτιστικό δαπέδου

Decor items που εχουν τα stylish σαλονια
Photo: West Elm

Ένα φωτιστικό δαπέδου θα σου χαρίσει εκτός από το φως του και έναν άλλο χαρακτήρα στον χώρο σου. Είναι all time classic αντικείμενο για το σαλόνι που μπορείς να το τοποθετήσεις σε οποιαδήποτε γωνία του χώρου που στο μάτι σου μοιάζει κενή.

Μαξιλάρια

Decor items που εχουν τα stylish σαλονια
Photo: www.cafubaye.com

Και όταν λέμε μαξιλάρια, εννοούμε πολλά! Σε διάφορα χρώματα, σχέδια και σχήματα. Σε περίπτωση που ο καναπές που έχεις στο σαλόνι σου φαίνεται μουντός, μπορείς να ρίξεις επάνω του διάφορα μαξιλάρια σε διαφορετικά χρώματα και να τον μετατρέψεις στη στιγμή.

Φυτά εσωτερικού χώρου

Decor items που εχουν τα stylish σαλονια
Photo: twenty20

Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να βάλεις κάποιο φυτό στο σαλόνι σου; Με αυτόν τον τρόπο θα δώσεις ζωή στον χώρο σου. Άσε που οποιοδήποτε φυτό και να επιλέξεις είναι από μόνο του ένα στολίδι.

Κάδρα

Decor items που εχουν τα stylish σαλονια
Photo: Chango-co

Κάδρα. Μικρά, μεγάλα, μεσαία. Σε όλα τα μεγέθη με λίγα λόγια. Με φωτογραφίες ή εικόνες που σου αρέσουν. Και αν δε ξέρεις πως να τα τοποθετήσεις διάβασε αυτό.

Ράφια

Can’t shelf this….. unless you can and therefor I challenge you all to a “shelf off”. Show me what your working with and tag #ambularinteriorscantshelfthis 📷 #clientofthemidcentury

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Lewis (@amberinteriors) στις

Τα ράφια είναι μια ακόμη ωραία λύση για το σαλόνι σου. Μπορείς να τα βρεις σε άπειρα γεωμετρικά σχέδια και να τα τοποθετήσεις σε έναν κενό τοίχου του σαλονιού. Σε αυτά έχεις την δυνατότητα να βάλεις τα βιβλία και να δημιουργήσεις μια mini βιβλιοθήκη, αγαπημένες αντίκες και φυσικά κορνίζες. Περισσότερες ιδέες για ράφια εδώ.