Η αλήθεια είναι πως όσο και αν αγαπάμε τα υπεράνετα sneakers μας, καμία γυναίκα δε μπορεί να αντισταθεί σε ένα πανέμορφο ζευγάρι ψηλοτάκουνα. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως μπορούν να φορεθούν με τα πάντα. Υπάρχουν κάποιοι συνδυασμοί που καλύτερα θα ήταν να αποφεύγονται, καθώς δεν δίνουν ένα stylish αποτέλεσμα.

1. Jean shorts με stilettos

sincerelyjules.com

Μπορεί ένα ζευγάρι stilettos να αναδεικνύει τα πόδια, όμως σε συνδυασμό με ένα κοντό σορτσάκι δημιουργεί ένα όχι και τόσο κομψό look. Θα έχουμε ένα πολύ πιο elegant αποτέλεσμα αν φορέσουμε το αγαπημένο μας σορτσάκι με flat σανδάλια ή sneakers.

2. Leggings ή sweatpants με οποιαδήποτε high heels

streetpeeper.com

Το αυτονόητο. Τα leggings και οι φόρμες παραπέμπουν σε ένα πιο αθλητικό στυλ ενώ οι γόβες δημιουργούν άλλη εικόνα.

3. Mini φούστα με platforms pumps

glamradar.com

Από τη στιγμή που επιλέγεις να φορέσεις μία κοντή φούστα, καλό θα ήταν να αποφύγεις ένα ζευγάρι γόβες, όπως και στην περίπτωση των shorts. Όσο πιο κοντό είναι το ρούχο, τόσο λιγότερο ύψος πρέπει να έχει το παπούτσι. Επομένως, εφόσον η φούστα είναι πάνω από το γόνατο, ιδανικά πιο όμορφο look θα δημιουργήσεις με ένα ζευγάρι είτε loafers, ballet pumps, είτε sneakers ή oxfords ακόμη και αν έχουν λίγο ύψος.

4. Pencil φούστα με καλοκαιρινά ψηλοτάκουνα πέδιλα

fashiontranslated.com

Η pencil φούστα θυμίζει office look και τα ψιλοτάκουνα σανδάλια σου δεν είναι και η ιδανικότερη επιλογή για το γραφείο.

5. Flared pants με peep-toe γόβες

mindbodyswag.com

Stylish συνδυασμοί με κάποιο λίγο ύψος είναι με wedges με λουράκι, pointed court heels και ψιλοτάκουνα ή μη ankle boots, καθώς και flat σανδάλια και sneakers.

featured image: elle.com