Η ιστορία της επαγγελματικής ζωής της οικογένειας Κριτσίμη ξεκινά από πολύ παλιά όταν ο πατέρας Κριτσίμης ήθελε να φτιάξει ένα φυλαχτό για τη μητέρα του η οποία θα έφευγε από το χωριό και θα πήγαινε να ζήσει στη Θεσσαλονίκη. Σε ηλικία μόλις 9 ετών ο ίδιος πήγε και δούλεψε σε εργαστήριο χρυσοχοΐας για να βγάλει το πρώτο του χαρτζιλίκι για το δώρο της μητέρας του, όπου και παρέμεινε για πολλά χρόνια μέχρι να ενηλικιωθεί. Η ιστορία μετά λίγο πολύ είναι η καθορισμένη, αυτή ενός δημιουργικού άντρα, ο οποίος ίδρυσε τη δική του επιχείρηση, μέχρι να αναλάβουν το τιμόνι της επιχείρησης τα δύο του παιδιά.

Το όνομα έγινε ευρέως γνωστό στη πόλη της Θεσσαλονίκης με το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος λιανικής. Το 2009 που με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kritsimis.gr το όνομα εξαπλώθηκε σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μεγάλος παράγοντας στο κτίσιμο  του ονόματος ήταν η συνεχής εναλλαγή των συλλογών στο ηλεκτρονικό κατάστημα, με συλλογές διαλεγμένες προσεκτικά από το Μιλάνο και το Παρίσι και με δική τους παραγωγή στο εργαστήριό στη Θεσσαλονίκη.

Κολιέ Χρυσό Shiny Drops

Βραχιόλι Χρυσό Retro Shine

Δαχτυλίδι Ροζέτα Σμαράγδι

Σκουλαρίκι Λευκόχρυσο Bridal White

Μπορείτε να βρείτε τα κοσμήματα στο www.kritsimis.gr, στο showroom μπορείτε να καλέσετε για ραντεβού στο 2106710200 ή στο κατάστημά στη Θεσσαλονίκη – Γρ. Λαμπράκη 190.