Δεν υπάρχει πιο τέλεια εποχή για ρομαντικά ταξίδια με το ταίρι σου από τώρα. Λίγο η γιορτινή ατμόσφαιρα, λίγο το κρύο, λίγο τα λαμπάκια που φωτίζουν και κάνουν τα πάντα να δείχνουν τόσο λαμπερά… Λογικό να σκέφτεσαι πόσο τέλεια θα ήταν να φύγεις μερικές μέρες και να περάσεις μαγικές στιγμές με το σύντροφό σου. Οι επιλογές είναι πολλές. Ανάλογα όμως με τη φάση της σχέσης σας, μπορείτε να προτείνουμε πιο θα ήταν το ιδανικό winter getaway.

Winter Getaway για το ζευγάρι που πάει πρώτη φορά διακοπές μαζί

Η πρώτη φορά που θα πάτε διακοπές μαζί μπορεί να οδηγήσουν σε μία make it or break it κατάσταση. Μπορεί να καταλάβεις πολύ γρήγορα πως τελικά αυτός ο άνθρωπος δεν είναι για σένα. Από την άλλη όμως μπορεί να σε κάνει να ερωτευτείς ακόμα παραπάνω. Για το πρώτο ταξίδι σας λοιπόν καλό είναι να επιλέξτε έναν προορισμό που να μην είναι πολύ μακριά και να είναι ένα μέρος στο οποίο ίσως να έχεις ξανά πάει. Το σημαντικό να νιώθεις άνετα. Ούτως ή άλλως οι πρώτες διακοπές μαζί μπορεί να γίνουν αγχωτικές οπότε καλό είναι αποφύγεις το περαιτέρω άγχος του ταξιδιού.

Winter Getaway για το ζευγάρι που είναι καιρό μαζί σε σοβαρή σχέση

Μπορεί η πρώτη μαγεία της σχέσης να έχει φύγει αλλά η αγάπη είναι πραγματικά εκεί και είναι δυνατή. Σίγουρα έχετε ξανά ταξιδέψει αρκετές φορές οπότε νιώθετε πολύ άνετα μεταξύ σας. Επίσης, σίγουρα έχετε βάλει κάποιους προορισμούς στο bucket list σας, οπότε βρείτε αυτό το χαρτί και αρχίστε να ψάχνετε. Όπου και να πάτε όμως, το σημαντικό είναι να σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε πράγματα που θα γεμίσουν τις μπαταρίες σας και θα σας φέρουν ακόμη πιο κοντά.

Δες ποιο είναι το ιδανικό winter getaway με τον σύντροφό σου ανάλογα με τη φάση που είναι η σχέση σας
Elite Daily
 

Winter Getaway με βάση το τι έχετε ανάγκη

Χαλάρωση

Ρομαντικό, απλό, χειμωνιάτικο. Εδώ το μόνο σίγουρο είναι πως θα ηρεμήσετε και θα βρείτε το ζεν σας. Θα έχετε πολύ ελεύθερο χρόνο στα χέρια σας οπότε θα έρθετε ακόμα πιο κοντά.

Περιπέτεια

Βρείτε τον τέλειο προορισμό στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό και πάρτε τα βουνά για σκι. Αν σας αρέσουν αυτά τα χειμερινά activities θα επωφεληθείτε από ένα τριήμερο στα χιόνια.

Ησυχία

Μπορεί να είστε στη φάση που το μόνο που θέλετε είναι η παρέα του άλλου. Ακόμα και για αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν υπάρχουν πολλές επιλογές. Θα βρείτε ένα όμορφο, cosy σπιτάκι που μπορείτε να νοικιάσετε για μερικές μέρες στη μέση του πουθενά, μακριά από όλους και από όλα. Θα κλείσετε τα κινητά σας και θα απολαύσετε την ησυχία που αναζητάτε.

featured image: The Zoe Report