Είσαι με κάποιον που κοιμάται με κουβέρτα της Disney; Είσαι με κάποιον που ξυπνάει με τον αντίχειρά του στο στόμα; Όπως και να έχει, η Margot Robbie θα σε καταλάβει σίγουρα.

Κατά τη διάρκεια ενός νέου επεισοδίου της Podcast σειράς του W Magazine, Five Things With Lynn Hirschberg, η ηθοποιός θυμήθηκε παιδικές αναμνήσεις και rituals πριν τον ύπνο.

Συζητώντας την αγάπη που έχει ακόμα για το λούτρινο λαγουδάκι της, τον Bunny, τον οποίο έχει από πολύ μικρή, η Margot Robbie αποκάλυψε πως ο σύζυγός της, Tom Ackerley, δεν είναι και ο μεγαλύτερος φαν του αγαπημένου της παιχνιδιού.

“Πάντα πετάει τον Bunny έξω από το κρεβάτι, γιατί προφανώς πιστεύει ότι είναι γελοίο που ακόμα κοιμάμαι με τον Bunny”, εξήγησε η 29χρονη.

“Ίσως να ζηλεύει λίγο το γεγονός ότι ο Bunny έχει πάντα θέση προτεραιότητας στο κρεβάτι. Πιστεύει πως κοιμάμαι και τον πετάει κάτω από το κρεβάτι και εγώ τον βλέπω”.

 
View this post on Instagram
 

⛄️Lapland⛄️

A post shared by @ margotrobbie on

Margot, νιώθουμε τον πόνο σου. Αλήθεια.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Robbie μίλησε επίσης και για την εμπειρία της συνεργασίας της με τη Charlize Theron και τη Nicole Kidman, στην επερχόμενη ταινία, Bombshell. Αποκάλυψε πως δε μπορούσε να πάρει τα μάτια της πάνω από την Kidman την οποία θεωρεί απίστευτη επαγγελματία. “Ό,τι έλεγε, ακόμα και αν ήταν τρομακτικά προφανές, ξαφνικά γινόταν δυναμωτικό. Ήταν πολύ cool το να την παρακολουθώ από πρώτο χέρι.”

Η ταινία είναι βασισμένη στις πραγματικές κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση ενάντια στον CEO του Fox News,  Roger Ailes, o οποίος πέθανε το 2017. Η ταινία έχει ως κέντρο της την προοπτική όσων αποκάλυψαν πρώην συνεργάτιδές του.

Διάβασε περισσότερα για το Bombshell εδώ.

featured image: HuffPost Greece