Αυτόν τον καιρό, το feed μας σε όλα τα social media έχει γεμίσει με νέα για τον COVID-19. Αυτό αυτομάτως μας ρίχνει τη διάθεση. Εκτός αν είσαι στο Instagram και όλη τη μέρα χαζεύεις συνταγές και γλυκά. Και αυτό όμως αποτελεί πρόβλημα. Γι’ αυτό χρειαζόμαστε λίγο χρώμα στη ζωή μας. Λίγη χαρά, λίγη αισιοδοξία και έμπνευση. Βρήκαμε τους 5 λογαριασμούς στο Instagram  που σίγουρα θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Θα ταυτιστείς, θα γελάσεις, θα συγκινηθείς και σίγουρα θα ξεχαστείς.

@ventumpoetry

Ποιήματα. Λέξεις, φράσεις, ιδέες που αμέσως θα σου φτιάξουν τη διάθεση και θα σου δώσουν δύναμη. Για κάθε γυναίκα που αναζητά την σπίθα που υπάρχει μέσα της.

https://www.instagram.com/p/B-e67qZDopG/?utm_source=ig_web_copy_link

@omm_yoga

Η Έφη μας ανοίγει το σπίτι της και μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την πρακτική της στη yoga. Με την πρώτη ματιά στο account της θα δεις πως η γαλήνη και η ηρεμία που βγάζει προς τα έξω με ένα μαγικό τρόπο είναι διαπεραστική. Εάν θέλεις, μπορείς να συμμετάσχεις στα online μαθήματα της.

https://www.instagram.com/p/B-kd4bqDXhc/?utm_source=ig_web_copy_link

@aris_katsigiannis

Φωτογραφίες που θα σε γεμίσουν ελπίδα. Φωτογραφίες που θα σε κάνουν να ονειρευτείς. Φωτογραφίες που θα φέρουν στο μυαλό σου τις πιο όμορφες αναμνήσεις από καλοκαίρι σε νησί. Φωτογραφίες που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και θετική ενέργεια για το καλοκαίρι που έρχεται. Ίσως να είναι διαφορετικό από άλλα καλοκαίρια που έχουμε ζήσει, αλλά το απέραντο γαλάζιο της χώρας μας δεν θα αλλάξει ποτέ.

https://www.instagram.com/p/Bmx6E-pFn00/?utm_source=ig_web_copy_link

@mytherapistsays

Έχεις όρεξη να γελάσεις και να ξεχαστείς; Εδώ είσαι! Εδώ θα δεις πως τελικά μοιράζεσαι τις ίδιες σκέψεις με πολύ κόσμο. Θα ταυτιστείς!

https://www.instagram.com/p/B-r0Vrhlzb0/?utm_source=ig_web_copy_link

@nicky_thom

Η influencer που πρέπει να ακολουθήσει κάθε έγκυος γυναίκα ή νέα μανούλα. Δεν θέλω καν να φανταστώ πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να φέρνεις στον κόσμο το μωρό σου εν μέσω πανδημίας. Όμως η Νίκη μοιράζεται με το κοινό της όλα τα μυστικά για να μένεις ήρεμη, ασφαλής και αισιόδοξη.

https://www.instagram.com/p/B-Rls2IgsX9/?utm_source=ig_web_copy_link
 featured image: @aris_katsigiannis