Το πρόβλημα με το Instagram είναι ότι μπορείς να βρεις αμέτρητα beauty accounts. Ενώ χρειάζεσαι μόνο μερικά. Beauty brands, τάσεις, καλλιτέχνες, είναι δύσκολο να βρεις από πού να ξεκινήσεις και πώς να κρίνεις τι είναι πιο κοντά σε σένα μερικές φορές. Για αυτόν τον λόγο, επιλέξαμε τέσσερις λογαριασμούς ομορφιάς που ίσως να μην έχει πιάσει ακόμα το ραντάρ σου και μπορεί να φέρουν φρέσκια έμπνευση στο feed σου.

Beautydiaries

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Efi Anesti (@beautydiaries)

Εδώ θα βρεις τη -διαχρονικά αγαπημένη μας- Έφη Ανέστη που ίσως να τη διάβαζες παλιότερα και στο ελληνικό Cosmopolitan. Το beautydiaries είναι το αποτέλεσμα της αγάπης που έχει η Έφη στα ημερολόγια και στην ομορφιά. Αυτό που κάνει πολύ διαφορετική την Έφη είναι ότι ο τρόπος που γράφει -και μιλάει- για την ομορφιά. Η τρυφερή της προσέγγιση είναι ιδανική για εκείνες που ταυτίζονται αλλά και για τα tomboy κορίτσια που χρειάζονται λίγη παραπάνω έμπνευση για να ξεπεράσουν το ”μου αρκεί μια ενυδατική”.

The Skin Nerd

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Skin Nerd (@theskinnerd)

Η Ιρλανδή Jennifer Rock, γνωστή και ως The Skin Nerd, είναι η συγγραφέας του “The Skin Nerd: Your Straight-Talking Guide to Feeding, Protecting and Respecting Your Skin”. Το Instagram της είναι ένα φιλόξενο μέρος, γεμάτο συμβουλές εξειδικευμένης φροντίδας δέρματος και απλούς κανόνες για το δέρμα σου. Η σελίδα της δίνει μία πραγματική αίσθηση κοινότητας, κάτι που όλοι χρειαζόμαστε το 2021.

Sable Yong

 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sable Yong (@sabletoothtigre)

Θα ερωτευτείς την Sable Yong αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Η freelance beauty editor μοιράζεται με τις ακόλουθους της makeup looks και συμβουλές. Επίσης έχει κι ένα podcast αφιερωμένο αποκλειστικά στα αρώματα.

The Spaghetti Hair

H Ειρήνη Διαμαντακίδου είναι η αγαπημένη μας beauty editor που μετά από συνεργασίες στην τηλεόραση και στα περιοδικά κάθε Πέμπτη ετοιμάζει ένα νέο beauty podcast για όλα όσα αφορούν την ομορφιά. Γιατί το Instagram δεν της αρκεί.