Όσο τακτική κι αν είσαι, όλες ξέρουμε πως όταν πρόκειται για beauty προϊόντα η συλλογή μας μπορεί να βγει εκτός ελέγχου. Τα πρωινά δεν καταφέρνεις να βρεις το κραγιόν που θες, πινέλα βρίσκονται σε διάφορα νεσεσέρ, πάγκους και συρτάρια και τελικά χρησιμοποιείς μόνο εκείνα που έχεις πιο εύκολη πρόσβαση.

Πόσα ντουλάπια να έχει πια το μπάνιο σου και πόσα συρτάρια το έπιπλο ομορφιάς σου; Ήρθε η ώρα να αποκαταστήσεις την τάξη με την βοήθεια πολύτιμων αντικείμενων συμμάχων.

Κι επειδή το στιλ δεν το θυσιάζουμε σε καμία περίπτωση, ούτε καν όταν πρόκειται για την σωστή beauty οργάνωση μας, βρήκαμε και σου προτείνουμε τα 18 αγαπημένα μας αντικείμενα μας που όχι μόνο θα τακτοποιήσουν τον χώρο σου αλλά θα τον διακοσμήσουν κιόλας.

Χρυσή θήκη για πινέλα με βάση καθρέπτη

Το ιδιαίτερο κυκλικό γεωμετρικό σχέδιο θα χαρίσει στο boudoir σου μια σύγχρονη αισθητική.

www.oliverbonas.com

Ένα ντουλάπι αποδυτηρίου

Μια ξεχωριστή επιλογή που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα με μια δόση μαθητικής νοσταλγίας και ένα υπέροχο pastel pink χρώμα.

www.libertylondon.com/uk/shorty-locker-cabinet-

Λευκός δίσκος με επένδυση τσόχας

Ακόμη ένας τρόπος να εκθέσεις κάποια από τα αγαπημένα σου προϊόντα με έναν αέρα πολυτελείας χάρη στο απαλό γκρι ύφασμα εσωτερικής επένδυσης.

www.thewhitecompany.com

Πύργος οργάνωσης από bamboo

Ιδανικό για να συγκεντρώνεις προϊόντα και εργαλεία ενώ φτιάχνεις το προσωπικό σου spa στο σπίτι.

www.amazon.co.uk/

Ένα κομψό stand

Όταν η έμπνευση προέρχεται από την Nordic αισθητική το αποτέλεσμα είναι ένα πρακτικό stand που περισσότερο θυμίζει διακοσμητικό παρά αντικείμενο οργάνωσης.

www.etsy.com/listing/

Marble θήκη για πινέλα

Ο αριθμός των πινέλων που χρησιμοποιούμε μπορεί γρήγορα να αυξηθεί και μια θήκη με τρείς διαφορετικούς χώρους μπορεί να σε βγάλει από την δύσκολη θέση.

www.amazon.co.uk

Ένα ψάθινο καλάθι

Αν θέλεις να δώσεις έναν boho τόνο στον χώρο σου, ένα ψάθινο καλάθι είναι η κατάλληλη λύση. Και θα ζεστάνει τον χώρο σου και είναι ιδανικό για κρέμες και skin care μπουκαλάκια.

 
www2.hm.com/en_eur

Aποθηκευτική θήκη για τις beauty addicts

Για σένα που δεν αρκείσαι σε δύο κραγιόν και ένα make up η λύση αυτής της συρταριέρας από διάφανο ακρυλικό πλαστικό είναι η καλύτερη.
www.amazon.com/