Πολλά αγόρια φοβούνται το ζιβάγκο είτε το βρίσκουν άβολο, είτε γιατί μοιάζει λίγο παλιομοδίτικο. Ωστόσο είναι πιο στυλάτο απ’όσο νομίζεις και μπορείς να το φορέσεις με κομμάτια που ήδη έχεις.

Παρακάτω θα δεις τέσσερις τρόπους με τους οποίους μπορείς να το εντάξεις στο καθημερινό σου ντύσιμο.

     1. Με το δερμάτινο jacket σου

2806c5eb0cfd33c3770ccfafe9467871-1 Επέλεξε ένα total black look που θα περιλαμβάνει ένα basic μαύρο ζιβάγκο, μαύρο παντελόνι και μαύρα μποτάκια ή τα αγαπημένα σου sneakers. Συνδύασε τα με το δερμάτινο jacket σου και έχεις δημιουργήσει ένα σύνολο που μπορεί να σταθεί σε κάθε σου έξοδο.

      2. Με το bomber jacket

ce3b38430994eb341e9b82c5bb8832be-green-bomber-jacket-rebel-fashion

Μια πιο casual επιλογή αφού μπορείς να βάλεις το ζιβάγκο με το τζην σου, αθλητικά, ένα καπέλο τύπου jockey και ένα bomber jacket. Μια επιλογή ιδανική για το πρωί αν έχεις πολύ περπάτημα ή τη σχολή.

      3. Με το σακάκι σου

designersoutfits-com-medium

Το ζιβάγκο σ’αυτήν την περίπτωση μπορεί να αντικαταστήσει το πουκάμισο μέσα από ένα σακάκι. Αποτελεί ωραία εναλλακτική για το look του γραφείου ή για μια περίσταση που απαιτεί ένα πιο περιποιημένο και όχι πολύ στημένο ντύσιμο. Οι καφέ και μπεζ αποχρώσεις είναι must.

     4. Μόνο του

outfittrends-com-medium

Αν πάλι δε θες να πειραματιστείς και το επιτρέπει ο καιρός μπορείς να το επιλέξεις μόνο του, είναι εξίσου εντυπωσιακό. Διάλεξε ένα έντονο χρώμα που να σε αναδεικνύει και πέτυχε μια μοναδική χαλαρή εμφάνιση για το μεσημεριανό καφέ σου.