Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φορέσεις ένα μαντήλι ωστόσο οι άνθρωποι της μόδας βρίσκουν πάντοτε νέες ιδέες και τεχνικές. Εμείς σου βρήκαμε τους 4 καινούργιους τρόπους για να φορέσεις τα αγαπημένα σου μαντήλια και να ξεχωρίζεις.

1. Ριχτό με ζώνη

4 enallaktikoi tropoi gia na foreseis mantili - savoir ville 1 (4)

Το είδαμε στα catwalk του οίκου Burberry και το λατρέψαμε. Αργότερα το είδαμε και στην Olivia Palermo και αποφασίσαμε πως έτσι πρέπει να είναι ο νέος τρόπος για να φοράμε τα μαντήλια μας. Επιλέξτε ένα μακρύ μαντήλι με έντονα χρώματα και συνδυάστε το με μονοχρωμία και λεπτή ζώνη.

2. Στα μαλλιά

4 enallaktikoi tropoi gia na foreseis mantili - savoir ville 1 (1)

Τα μαντήλια στα μαλλιά είναι στη μόδα πολλές δεκαετίες. Φέτος διαλέγουμε να τα φορέσουμε τυλίγοντας μια σινιόν (χαμηλά ή ψηλά στο κεφάλι) με το αγαπημένο μας μαντήλι. Είναι αδιαμφησβήτητα ο πιο chic τρόπος για να ξεπεράσουμε μια bad hair day!

3. Στην τσάντα

4 enallaktikoi tropoi gia na foreseis mantili - savoir ville 1 (3) Το συνηθίζουν τα Parisian girls και είναι ένδειξη εκλεπτυσμένου στυλ. Παλιότερα κυριαρχούσαν τα μαντήλια που ανέμιζαν στην τσάντα ενώ τώρα πια οι fashionistas βρίσκουν νέους τρόπους να προσθέτουν extra πόντους στυλ στις τσάντες τους.

4. Στο χέρι

4 enallaktikoi tropoi gia na foreseis mantili - savoir ville 1 (2) Ίσως ο αγαπημένος μου τρόπος για να φορεθεί ένα μαντήλι. Τυλίγουμε ένα μικρό μαντήλι στον καρπό ή στο μπράτσο σαν βραχιόλι και έχουμε τον πιο στυλάτο τρόπο για να έχουμε μαζί μας το αγαπημένο μας μαντήλι. Δοκιμάστε το με φορέματα αλλά και με casual look για chic twist.