Τα τρία ζώδια που ακολουθούν… πώς να το πούμε ευγενικά;

Λοιπόν, τα τρία αυτά ζώδια βιάζονται τόσο πολύ να πουν ναι σε μια πρόταση για έξοδο, που ξεχνάνε ότι έχουν κανονίσει άλλο ραντεβού εκείνη τη μέρα. Και ώρα.

Κριός

Το να προσπαθείς να κανονίσεις κάτι με έναν Κριό μπορεί να αποδειχτεί αρκετά απογοητευτικό. Η αλήθεια είναι ότι μαζί του μπορείς να περάσεις τέλεια, με όλη αυτή την αυθόρμητη και fun φύση του. Το πρόβλημα είναι πως το να καταλήξεις να είσαι πραγματικά έξω μαζί τους είναι θέμα τύχης και timing. Οι ίδιες ποιότητες που τον κάνουν τόσο καλή παρέα — η προθυμία του να δοκιμάσει το οτιδήποτε και η αγάπη του για την περιπέτεια — μπορούν να τον κάνουν και εντελώς απρόβλεπτο όσον αφορά ο,τι κανονίζει. Ένας Κριός είναι πρόθυμος να ακυρώσει τα πλάνα σας αν κάτι πιο διασκεδαστικό προκύψει και είναι παράξενο το πώς φαίνεται όντως να προκύπτει (σχεδόν) κάθε φορά.

Δίδυμος

Σε αντίθεση με τον Κριό, που δεν νιώθει τύψεις όταν δεν εμφανίζεται σε ένα ραντεβού, οι Δίδυμοι πραγματικά νιώθουν πολύ άσχημα για αυτό. Το θέμα με τους Δίδυμους είναι ότι έχουν τις καλύτερες προθέσεις όταν κανονίζουν κάτι, ωστόσο είναι τόσο πολυάσχολοι και συμβαίνουν τόσα πράγματα στη ζωή τους που γίνονται λίγο αφηρημένοι και ξεχνάνε. Αυτό περιλαμβάνει και το να κανονίζουν δύο πράγματα για την ίδια μέρα και ώρα, ξεχνώντας ότι ήδη έχουν σχέδια. Βέβαια, μετά επειδή έχουν στεναχωρηθεί πολύ, εξαφανίζονται χωρίς να δώσουν εξηγήσεις, περιμένοντας το θέμα να λυθεί… μόνο του.

Τοξότης

Ο Τοξότης μπορεί να είναι και το πιο γοητευτικό και αξιαγάπητο ζώδιο. Όταν, όμως, πρέπει να αφοσιωθεί στο οτιδήποτε -περιλαμβανομένου του να πιει ένα καφέ σε ένα ήδη κανονισμένο ραντεβού- απλά δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς. Αυτό συμβαίνει πολύ απλά γιατί ο Τοξότης πάει όπου φυσάει ο άνεμος. Τώρα αν φυσάει προς τη δική σου κατεύθυνση, είσαι τυχερή. Δεν θα σε στήσει. Μάλλον.

Δες ακόμα14 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τον Τοξότη που έχεις στη ζωή σου


featured photo: unsplash.com|Hai Phung