Οι Υδροχόοι νιώθουν μόνοι στο βασίλειό τους, οι Σκορπιοί ζουν την εσωστρέφειά τους όταν προσπαθούν να ξεπεράσουν δυσκολίες και οι Αιγόκεροι δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν λάθος.

1. Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι το πιο παρεξηγημένο ζώδιο κι οι ίδιοι οι Σκορπιοί το γνωρίζουν καλά. Ο Σκορπιός είναι συχνά εσωστρεφής, ειδικά όταν περνάει δυσκολίες, κυρίως επειδή πιστεύει ότι δεν θα κανείς δεν θα τον καταλάβει. Γιατί λοιπόν να μπεις στον κόπο να εξηγήσεις; Ο Σκορπιός όμως, ενώ έχει υπόψη του ότι δεν μπορούν να τον καταλάβουν όλοι, θυμάται ότι υπάρχουν άνθρωποι που δείχνουν απόλυτη κατανόηση στις δυσκολίες του και στον τρόπο που σκέφτεται. Κι αυτούς τους εκτιμά λίγο παραπάνω.

2. Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ακόμη ζώδιο που νιώθει ότι δεν είναι πάντα κατανοητός από τους ανθρώπους γύρω του. Σαν ζώδιο θεωρείται υπερβολικά πρακτικό και ψυχρό, ειδικά όταν οι Αιγόκεροι προσπαθούν να δώσουν συμβουλές και να είναι υποστηρικτικοί. Αυτό κάνει τον Αιγόκερω να αισθάνεται αμήχανα, μη μπορώντας να κάνει κάτι να το αλλάξει. Οι Αιγόκεροι δεν καταλαβαίνουν τι έχουν κάνει λάθος. Απλώς προσπαθούν να βοηθήσουν και ήθελαν να είναι απορριπτικοί.

3. Υδροχόος

Τέλος, ο Υδροχόος διαχρονικά πιστεύει ότι είναι πολύ μοναδικός και ξεχωριστός για να μπορεί κάποιος να βρίσκεται πραγματικά στο ίδιο μήκος κύματος με εκείνον. Με τα ιδιόμορφα ενδιαφέροντά τους και την ατομική τους αντίληψη, οι Υδροχόοι συχνά νιώθουν ότι πρέπει να υπερασπίζονται συνεχώς τις επιλογές τους, τα χόμπι τους και βασικά οτιδήποτε άλλο αγαπούν. Έτσι, παρόλο που ο Υδροχόος δεν αισθάνεται κατανοητός τις περισσότερες μέρες, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα γιατί καταλαβαίνουν τον εαυτό τους και ξέρουν ότι αυτό είναι το μόνο που έχει πραγματικά σημασία.