Είτε ανήκεις σε αυτούς που αγαπάνε τα Χριστούγεννα είτε όχι, πρέπει να παραδεχτείς ότι αυτές τις μέρες πάντα επικρατεί ένα πιο γιορτινό κλίμα. Τα στολισμένα σπίτια και οι δρόμοι με τα Χριστουγεννιάτικα φώτα, η μουσική στους δρόμους και τα μαγαζιά που γεμίζουν από κόσμο που θέλει να ψωνίσει δώρα. Όλα αυτά μαζί με τις στιγμές που σε φέρνουν πιο κοντά με αυτούς που αγαπάς, πάντα σου φτιάχνουν την διάθεση. Κι αυτό που δεν μπορεί να λείπει από αυτές τις στιγμές, είναι οι γιορτινές φωτογραφίες. Εκείνες που θα κοιτάς στις επόμενες γιορτές και θα αναπολείς τις χρονιές που αφήνεις πίσω. Εμείς αφού το σκεφτήκαμε, σου προτείνουμε 3 βασικά tips που φέτος θα σε κάνουν να βγεις πιο όμορφη από ποτέ στα κλικ του φακού.

Φόρα ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι πιο όμορφη

Αν ενδείκνυνται για κάτι οι γιορτές, είναι σίγουρα για το γεγονός ότι μπορείς να φορέσεις ό,τι θέλεις. Το να νιώθεις άνετα με αυτό που φοράς είναι πολύ σημαντικό, αφού αυτό θα βγαίνει και προς τα έξω. Φέτος λοιπόν ντύσου με όποιο τρόπο θέλεις. Μη διστάσεις να κάνεις πιο extreme συνδυασμούς και να πεις ναι στα glitter και στα glamorous ρούχα. Αν πάλι θέλεις να είσαι ο πιο casual εαυτός σου, μη διστάσεις. Αυτό που πραγματικά μετράει αυτές τις μέρες είναι να είσαι χαρούμενη -και για αυτό δεν υπάρχει κανένα dress code!

Ανάδειξε τα δυνατά σου σημεία στις φωτογραφίες

Όλοι έχουμε κάποια σημεία που τα θεωρούμε πιο δυνατά πάνω μας. Και όλοι νιώθουμε καλύτερα όταν τα αναδεικνύουμε. Είτε θεωρείς ότι αυτό είναι το βλέμμα σου, το χαμόγελό σου ή ακόμα και τα μαλλιά σου. Τώρα στις γιορτές, βρες διαφορετικούς τρόπους να τα τονίσεις. Δοκίμασε ένα πιο έντονο κραγιόν ή μια καινούρια απόχρωση σκιάς, άλλαξε το χτένισμά σου ή φόρεσε κάτι που δεν βάζεις στην καθημερινότητά σου. Θα αισθανθείς αμέσως πιο όμορφη και ανανεωμένη και αυτό είναι κάτι που θα φανεί στις φωτογραφίες αλλά και στους γύρω σου.

Να είσαι ο εαυτός σου

Το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνεις φέτος για να λάμπεις πιο πολύ από ποτέ, είναι να είσαι ο εαυτός σου. Μην σκέφτεσαι τόσο το πώς φαίνεσαι, όσο το πώς νιώθεις. Το αληθινό σου χαμόγελο θα φαίνεται πάντα πιο όμορφο από ένα πιο στημένο. Φρόντισε λοιπόν φέτος να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε κάνουν να γελάς πραγματικά. Όταν κοιτάς μετά τις φωτογραφίες, θα δεις ότι στην πραγματικότητα αυτοί είναι το πιο φωτεινό φλας που μπορείς να προσθέσεις σε ένα “κλικ”.

Feature photo: LiveArea