Εμείς εδώ παρακολουθούσαμε κάποια κορίτσια να αγωνίζονται για την πρώτη θέση στο GNTM, κάτι που ίσως τους χαρίσει καλές συνεργασίες. Κι ενώ η ανθρωποφαγία στο ριάλιτι καλά κρατεί, o Noen Eubanks αποδεικνύει ότι υπάρχει και άλλος δρόμος. Πολύ απλά γιατί είναι το νέο όνομα που φωτογραφίζεται για τον οίκο μόδας CELINE. O Noen Eubanks μέχρι τώρα ήταν ένας 18χρονος σταρ του TikTok. Μέχρι που τον ανακάλυψε ο καλλιτεχνικός διευθυντής της CELINE, και τώρα έχει να προσθέσει και κάτι ακόμα στο βιογραφικό του. Εκεί στη CELINE το έπιασαν το νόημα κι άρχισαν να έρχονται πιο κοντά στον νέο κόσμο με έναν παράδοξο αλλά πολύ ανανεωτικό τρόπο. Αυτός ο Noen Eubanks, όμως, ποιος είναι γενικά;

1. Mεγάλωσε στα ήσυχα προάστια της Ατλάντα

Και η μετακόμιση του στο LA έχει να κάνει εν μέρει με την πορεία του στο TikTok. Στην Atlanta μεγάλωσε κάνοντας skateboard, βγαίνοντας με τους φίλους του και παίζοντας βιντεοπαιχνίδια. Από εκείνη την ζωή τον διαχωρίζουν πια μόνο κάτι λεπτομέρειες.

2. Ετοιμάζει τη δική του σειρά ρούχων

Λεπτομέρειες δεν ξέρουμε, αλλά αν έχει την αισθητική του ξέρουμε τι να περιμένουμε. Και ξέρουμε ότι μας αρέσει από τώρα.

3. Το TikTok για εκείνον ξεκίνησε για πλάκα

Ανακάλυψε την εφαρμογή και ήθελε να στείλει ένα βίντεο στον αδερφό του για πλάκα. Μετά κατάλαβε ότι είχε αρκετές ιδέες για να κάνει περισσότερα αστεία βίντεο. Το ένα έφερε το άλλο και κατέληξε να έχει ένα ολόκληρο board με βίντεο lip-sync, χορό και πολύ γέλιο.

4. Ταυτίζεται περισσότερο με τα “flower boys” παρά με τα “soft boys”

Του απέδωσαν το τίτλο “soft boy” χωρίς να το ξέρει. Εκείνος όμως διαλέγει το “flower boy”. Άλλος ένας χαρακτηρισμός που χρησιμοποιούν οι GenZ-ers που ακόμα και οι Millenials δυσκολεύονται να κατανοήσουν. Να προσθέσουμε σε αυτούς και το e-boy. Τι άλλο θα δούμε;

5. Η εικονική πραγματικότητα (VR) είναι ο τοπ ταξιδιωτικός του προορισμός

Νoen, πραγματικά, μην είσαι τόσο GenZ. Θα μας δημιουργήσεις θέματα με το χάσμα γενεών κι ας είσαι 18.

6. Είχε προσπαθήσει πριν το TikTok να κάνει ανάλογα βίντεο στο Youtube, αλλά δεν τα κατάφερε

Το Youtube τελικά δεν ήταν η κατάλληλη πλατφόρμα για να φιλοξενήσει όσα ήθελε εκείνος να κάνει. Κάπως έτσι ακολούθησε και το Instagram. Εκείνος βρήκε το σπίτι του στο TikTok και δεν τον κατηγορούμε γι’αυτό.

7. Στους συνομηλίκους του στο σχολείο δεν άρεσε και τόσο η φήμη του στο TikTok

Οι φίλοι του δεν ασχολούνται με το TikTok. Κάποιοι μάλιστα το έχουν κατεβάσει μόνο και μόνο για να τον στηρίζουν. Όσο για τους συμμαθητές του στο σχολείο οι περισσότεροι είναι απλά αδιάφοροι ή και αρνητικοί απέναντι του.

8. Έχει συμβόλαιο και με τo Kyra TV

Προσωπικά, το Kyra TV μου θυμίζει το δικό μας MAD TV στα νιάτα του. Προσπαθεί να μαζέψει τους νέους που γίνονται ολοένα και πιο διάσημοι στα social media και να δημιουργήσει περιεχόμενο μαζί τους. Με λίγα λόγια, κάνει τηλεόραση, απλά για τη γενιά του Youtube.

9. Τον συγκρίνουν διαρκώς με τη Billie Eilish

Λίγο τα χρώματα στα μαλλιά, λίγο το ιδιαίτερο στυλ στα ρούχα, οι δυο τους θα μπορούσαν άνετα να είναι κολλητοί. Αλλά τις συγκρίσεις παιδιά καλό είναι να τις αποφεύγουμε. Έκαστος στο είδος του.

10. Aπό το 2018 μέχρι σήμερα, έχει πάνω από 7.5 εκατομμύρια ακολούθους στο TikTok

Κι’αυτό συνοψίζει όλα τα παραπάνω και όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για να καταλάβεις τι λέμε τόση ώρα.