Το Κιμπού είναι ένα experience store στη Θεσσαλονίκη με προϊόντα βγαλμένα από τη φύση. Σε αυτό θα βρεις χειροποίητα καλλυντικά από επιλεγμένους παραγωγούς με χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Θα βρεις επίσης προϊόντα διαλεγμένα ένα προς ένα, φτιαγμένα από πηλό και ξύλο.

Το Κιμπού store είναι αναμφισβήτητα ένας απέραντος κόσμος από Έλληνες παραγωγούς. Και εδώ θα δεις τα τρία προϊόντα που ξεχωρίσαμε εμείς και αξίζει να έχεις μαζί σου φέτος το καλοκαίρι.

Σαπούνια

Χειροποίητα βοτανικά σαπούνια κάθε είδους. Στο Κιμπού θα βρεις πληθώρα ελληνικών χειροποίητων σαπουνιών μικρών παραγωγών από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Μυρίζουν όλα τόσο υπέροχα που σε ταξιδεύουν στους τόπους τους!

Ανάμεσα τους και το It’s from KB Soap. Ένα limited edition προϊόν που δημιούργησαν στο ΚΒ με τα αγαπημένα τους λάδια, βότανα και αιθέρια έλαια.

Λάδια σώματος και προσώπου

Η ποικιλία και εδώ είναι ανεξάντλητη. Μια τεράστια γκάμα με υπέροχα λάδια σώματος και προσώπου που θα σε ενθουσιάσει. Πλούσια και φινετσάτα αρώματα που σε ταξιδεύουν και στιγματίζουν τις πιο όμορφες στιγμές σου. Όποιο και να διαλέξεις είναι σίγουρο ότι θα επιστρέψεις για να το ξαναπάρεις ή για να δοκιμάσεις κάποιο νέο. Άλλωστε αυτή είναι η κατάλληλη εποχή!

Δωροκάρτες

Ξεχωρίσαμε τα 3 μοναδικά προϊόντα από το Kιμπού που θα έχεις συνέχεια μαζί σου φέτος το καλοκαίρι

Το νέο απόκτημα του ΚΒ. Εάν θέλεις να πάρεις κάποιο δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα αλλά δεν ξέρεις τι ακριβώς, μια δωροκάρτα από το Κιμπού είναι η ιδανική λύση.

Επωφελήσου αυτή την περίοδο δωρεάν μεταφορικά στην Ελλάδα (με αγορές άνω των €45) και στην Ευρώπη (με αγορές άνω των €95).

Θα βρεις το αγαπημένο μας Κιμπού store στην οδό Βίκτωρος Ουγκώ 1, στα Άνω Λαδάδικα αλλά και online στο www.kbstore.gr. Για περισσότερα προϊόντα αλλά και χρήσιμα tips βρες το Κιμπού στο Facebook αλλά και στο Instagram.