Ενώ στην αρχή μιλούσατε συνέχεια σε μηνύματα και δε μπορούσατε να χορτάσετε ο ένας τον άλλο, ξαφνικά έχει αρχίσει να αραιώνει αυτή η επικοινωνία; Αρχικά, ψυχραιμία. Δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Τρεις είναι οι πιθανοί λόγοι που συμβαίνει αυτό.

Έχετε μια υγιή σχέση

Ας είμαστε ειλικρινείς. Το να διατηρηθεί αυτός ο χαμός από μηνύματα και κλήσεις που επικρατεί στην αρχή μιας σχέσης, δεν είναι βιώσιμο πλάνο. Όσο προχωράει η κατάσταση αυτού του είδους η επικοινωνία μειώνεται και επενδύετε και οι δύο σε ποιοτικό χρόνο. Στις συναντήσεις σας, στα ραντεβού σας και στις κοινές στιγμές σας. Δεν έχετε εμμονή με το να ξέρετε τι κάνει ο καθένας κάθε λεπτό. Μπορείτε να περιμένετε μέχρι το βράδυ να τα πείτε. Αυτό δεν σημαίνει μειωμένο πάθος, απλά υγιή επικοινωνία. Βέβαια, το να εξαφανίζεται ο άλλος δύο μέρες είναι μια άλλη συζήτηση. Αυτό όχι, δεν είναι νορμάλ.

Η καθημερινότητά του έχει πάρει φωτιά

Σου είχε μιλήσει για κάποιο project που θα αναλάβει στο γραφείο ή ότι οι γονείς του θα μείνουν στο σπίτι του για μια εβδομάδα;

Κάποιες φορές η ίδια η ζωή εμποδίζει την ανταλλαγή μηνυμάτων και τη συχνή επικοινωνία. Οι άνθρωποι τείνουν να γίνονται πιο πολυάσχολοι ή να αντιμετωπίζουν προβλήματα. Το σημαντικό εδώ είναι να σε έχει ενημερώσει για τις αλλαγές που συμβαίνουν στη ζωή του. Εφόσον αυτό έχει συμβεί, οφείλεις να του δώσεις το χρόνο του. Το γεγονός ότι δεν σου στέλνει, δεν σημαίνει πως δεν σε σκέφτεται.

Μπορεί να είναι και σημάδι ότι η σχέση σας έχει θέματα

Το ότι σου στέλνει λιγότερα μηνύματα μπορεί να είναι σημάδι ότι έχει χάσει το ενδιαφέρον του κάποιες φορές. Δεν είναι σπάνιο, όταν κάποιος νιώθει ότι μια κατάσταση προχωράει πιο γρήγορα από ό,τι θα ήθελε, να αρχίζει σιγά σιγά να αραιώνει τα μηνύματα. Εδώ χρειάζεται να δώσεις προσοχή και σε άλλες συμπεριφορές. Αν κανονίζει μαζί σου ραντεβού, αν θέλει να σε βλέπει, τότε μάλλον κάτι τρώει χρόνο από την καθημερινότητά του. Αν ωστόσο, η συμπεριφορά του έχει αλλάξει ριζικά, αν ακυρώνει τα πλάνα σας και εξαφανίζεται για μέρες, καλό είναι να το συζητήσεις. Η ξεκάθαρη και ειλικρινής επικοινωνία είναι το παν για να προχωρήσετε μαζί. Δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Απλώς πες του πως υπάρχει προφανής αλλαγή στον τρόπο και τον ρυθμό που επικοινωνείτε και άκου τι έχει να σου πει.

Featured image: Elite Daily