Αν ναι, σήμερα σου έχουμε μια πρόταση. Λίγο extreme αλλά OK. Αν πετύχει θα είσαι πολύ περήφανη για τον εαυτό σου (και εμείς για εσένα φυσικά), αν πάλι όχι ευτυχώς υπάρχουν και τα κομμωτήρια.

Πρόταση Νο.1: η πλάγια φράντζα

Νιώθεις ότι ήρθε η ώρα για μια μεγάλη αλλαγή;

Επίπεδο δυσκολίας: 2/3

Αν έχεις στενό πρόσωπο τότε αυτή η φράντζα είναι η κατάλληλη για εσένα. Τα μαλλιά σου θα πρέπει να είναι απαλά, χτενισμένα και προφανώς βρεγμένα. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα καλό ψαλίδι και φυσικά να έχεις σταθερό χέρι. Κάνε τη χωρίστρα από την αντίθετη μεριά από αυτή που θέλεις να πέφτει η φράντζα και στη συνέχεια κράτα το τμήμα των μαλλιών που θα χρησιμοποιήσεις, στο χέρι σου. Τράβηξέ το μέχρι τη μύτη σου από την αντίθετη μεριά από αυτή που θέλεις να πέφτει η φράντζα. Κάνε το cut.

Δες ακόμη: Τα μαλλιά όλο και κονταίνουν αυτό το φθινόπωρο

Πρόταση Νο.2 : η μικρή φράντζα

Generated by  IJG JPEG Library

Επίπεδο δυσκολίας: 1/3

Αυτό το είδος φράντζας δεν ταιριάζει σε κάποιο συγκεκριμένο τύπο προσώπου, έχει να κάνει περισσότερο με το προσωπικό σου στυλ. Η μόνη απαίτηση είναι να έχεις μαλλιά που μπορείς να τα χειριστείς εύκολα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι το πόσο πυκνή θέλεις τη φράντζα σου. Όταν επιλέγεις το τμήμα από τα μαλλιά σου που θα κόψεις, φρόντισε να μην απέχει περισσότερο από 1cm από εκεί που αρχίζουν τα μαλλιά σου. Φέρε αυτό το τμήμα μπροστά και κάνε το cut 1,5cm πάνω από τα φρύδια σου.

Δες ακόμη: 3 DIY tricks για λαμπερά μαλλιά

Πρόταση Νο.3: η κλασική φράντζα

Νιώθεις ότι ήρθε η ώρα για μια μεγάλη αλλαγή;

Επίπεδο δυσκολίας: 1,5/3

Αυτό το κούρεμα πηγαίνει σε όλες. Ταιριάζει βέβαια λίγο παραπάνω στα κορίτσια με στρόγγυλο πρόσωπο αλλά αν σου αρέσει μη διαστάσεις να το τολμήσεις. Επέλεξε τα μαλλιά σου με τον ίδιο τρόπο που προτείναμε στη μικρή φράντα αλλά αυτή τη φορά κάνε το cut ακριβώς κάτω από τη μύτη. Είναι προτιμότερο αν τα θέλεις λίγο πιο κοντά να τα ξανακόψεις. Mε αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις κάθε πιθανό λάθος.