Το άγχος, η έλλειψη χρόνου και η κούραση του να είσαι νέα μαμά σίγουρα γίνονται πιο γλυκά με μόλις μια αγκαλιά του μωρού σου αλλά και μέσω των άπειρων forums μέσω των οποίων μπορείς να επικοινωνείς και με άλλες νέες γυναίκες που είναι ακριβώς στην ίδια φάση. Εκτός αυτών, υπάρχουν και πολλές εφαρμογές παγκοσμίως που φιλοδοξούν να οργανώσουν τη συχνά χαώδη ζωή μιας μητέρας. Δυστυχώς, δεν είναι όλες διαθέσιμες στη χώρα μας, αλλά οι εξής τρεις είναι.

Continuous Care Health

Αν και πιο διαδεδομένη στην Αμερική, η εφαρμογή αυτή σε βοηθά να κρατάς όλα σου τα ιατρικά έγγραφα και δεδομένα της οικογένειας οργανωμένα, αλλά μπορείς να συμβουλευτείς και εξειδικευμένους συνεργαζόμενους – με την εφαρμογή- γιατρούς θέτοντας απορίες σχετικές με θέματα υγείας. Με την απόκτηση παιδιών οι γιατροί γίνονται όλο και πιο αναγκαίοι, ακόμη και για πολύ απλά πράγματα, οπότε η εφαρμογή αυτή είναι χρήσιμη για πολλούς λόγους.

glamour.com

Ink Cards

Μια εφαρμογή που θα σου λύσει τα χέρια μιας και σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις ευχετήριες κάρτες χρησιμοποιώντας φωτογραφίες απευθείας από τη μνήμη του κινητού σου και να τις στείλεις εύκολα. Προσκλήσεις για τα πρώτα του γενέθλια ή ευχαριστήριες κάρτες στους καλεσμένους της βάφτισης είναι μόνο μερικές από τις ιδέες που θα μπορούσες να υλοποιήσεις μέσω αυτού του app.

Baby Breastfeeding Tracker

Εξαιρετική εφαρμογή για να παρακολουθήσεις τις ανάγκες του μωρού. Μπορείς να εισάγεις δεδομένα όπως οι αλλαγές της πάνας, οι ώρες φαγητού, θηλασμού, ύπνου, αλλά και το χρονικό διάστημα που είναι ξύπνιο ώστε να παρακολουθείς μέρα με την ημέρα το πρόγραμμά του και τυχόν αλλαγές που μπορεί να προκύψουν με το πέρασμα του χρόνου. Πράγμα που θα σε βοηθήσει και στο δικό σου πρόγραμμα.

featured image: purewow.com