Τώρα που έληξε η ιστορία του Pablo Escobar και κάπως σε κούρασε η νέα πλοκή του Narcos, τότε αυτή η ινδική σειρά -ναι, ινδική- είναι ακριβώς για σένα που έχεις εθιστεί στις ιστορίες με δράση κλέφτη κι αστυνόμου. Στην παραπάνω περίπτωση druglord και FBI.

Στο επερχόμενο crime drama που έρχεται στο Netflix με τίτλο Sacred Games από το πρώτο κιόλας trailer που είδαμε μας αποκαλύπτει πως θα υπάρξουν πολλές ανατροπές και φυσικά αρκετό ανθρωποκυνηγητό  για να σε κρατήσει σε εγρήγορση και να είναι και διασκεδαστικό.

To ινδικό crime drama που έχει χαρακτηριστεί ως το νέο Narcos
scroll.in

Η σειρά αποτελείται από οκτώ επεισόδια και διασκευάστηκε από το βραβευμένο με το ίδιο όνομα μυθιστόρημα  του Vikram Chandra. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από έναν αστυνομικό που ονομάζεται Sartaj Singh όπου ζει και εργάζεται στη Βομβάη. Όταν από άγνωστη πηγή μαθαίνει την τοποθεσία του γνωστού crime lord  Ganesh Gaitonde, οι ζωές τους αρχίζουν να συγκρούονται με απροσδόκητους (και συγκλονιστικά βίαιους) τρόπους. Η ιστορία διερευνά τους συναισθηματικά φορτισμένους κόσμους του οργανωμένου εγκλήματος και της πολιτικής στη σύγχρονη Ινδία, κόσμοι οι οποίοι ανέκαθεν χαρακτηρίζονταν από την ροπή τους προς τη διαφθορά.

Η σειρά γυρίστηκε σε πραγματικές τοποθεσίες στην Ινδία και θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 6 Ιουλίου.

Δες το trailer εδώ: Δες επίσης: O Martin Freeman προσπαθεί να σώσει τη ζωή της κόρης του στην νέα ταινία του Netflix
featured image: hindustantimes.com