Όσοι έχουμε Instagram  ή γενικότερα ασχολούμαστε με τα social media, ξέρουμε πως η αυτοπροβολή μας, οι φωτογραφίες που θα ανεβάσουμε ή τα αποφθέγματα που θα επιλέξουμε να παρουσιάσουμε στο λογαριασμό μας, παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της προσωπικής μας εικόνας.

Κάποια αγόρια, λοιπόν, γνωρίζοντας πολύ καλά την εν λόγω ιδέα, έχουν φροντίσει μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, να προβάλλουν μία εξαιρετική εικόνα του εαυτού τους, που όχι μόνο μας έχει κάνει να τους «ακολουθήσουμε» αλλά και να εμπνευστούμε από αυτούς και τον τρόπο ζωής τους.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε αυτά τα άκρως εντυπωσιακά αγόρια!

Ο δημοφιλής ηθοποιός Σόλων Τσούνης, είναι μία από τις πιο αριστοκρατικές φιγούρες των ηθοποιών της νέας γενιάς. Στο λογαριασμό του στο Instagram, ωστόσο, προβάλλονται και οι πιο wild διαθέσεις του, με τρελές γκριμάτσες ή αστεία στιγμιότυπα. Με αγάπη για τα αστικά τοπία και τις καλλιτεχνικές παρεμβάσεις έχει καταφέρει να διαθέτει πάνω από 30 χιλιάδες ακόλουθους.

Ο Σταύρος Σβήγκος είναι ένα ανήσυχο πνεύμα που όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του, αντιμετωπίζει τη ζωή με τρέλα και φρεσκάδα. Αγαπάει τα ζώα και ειδικά τους σκύλους καθώς αφιερώνει πολλές δημοσιεύσεις του στην προβολή αποκλειστικά και μόνο αυτών!

Ο γνωστός ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης, έχει καταφέρει να μας εμπνεύσει με τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Οι καλλιτεχνικές του φωτογραφίες σε εντυπωσιακούς εξωτερικούς χώρους μοιάζουν σαν εξώφυλλα περιοδικού υψηλών προδιαγραφών. Παράλληλα, το γοητευτικό του χαμόγελο και η αγάπη του για τον σκύλο  του, αποτελούν και αυτά κίνητρα για να τον ακολουθήσεις!

Ο Αντώνης Κισκίρας ως παίκτης beach volley, αναδεικνύει τέλεια μέσα από τις φωτογραφίες του, το αθλητικό του σώμα. Είναι ένα από τα καλύτερα και πιο αντιπροσωπευτικά πρότυπα γήινης – φυσικής ομορφιάς και σίγουρα ανταποκρίνεται άριστα στις προδιαγραφές του μεσογειακού κάλους.

  • @christos_garoufis

Το πρώτο πράγμα που παρατηρείς όταν χαζεύεις τον λογαριασμού του Χρήστου Γαρούφη είναι το βλέμμα του. Διαθέτει ένα άκρως γοητευτικό βλέμμα που σε μαγνητίζει σε κλάσματα δευτερολέπτου. Η λατρεία του για τα πρότυπα ευεξίας και καλής διατροφής αλλά και η αγάπη του για τα φυσικά τοπία δημιουργούν έναν ιδανικό συνδυασμού έμπνευσης.

https://www.instagram.com/p/BZqizFOhLBC/?taken-by=christos_garoufis
  • @mavromatis_dimitris

Τα άγρια αλλά συνάμα εντυπωσιακά κοψίματα του προσώπου του σε συγκερασμό με τις στιλάτες ενδυματολογικές του επιλογές, είναι ικανός λόγος για να ακολουθήσεις το Δημήτρη Μαυρομάτη στο Instagram. Λατρεύει να φωτογραφίζει αστικά τοπία και να διατηρεί στις λήψεις του τη γεωμετρική συμμετρία.

https://www.instagram.com/p/BZiyPbkle6y/?taken-by=mavromatis_dimitris

Το baby face του είναι το δυνατό του σημείο. Αγαπά την περιπέτεια και έχει καταφέρει να δημιουργήσει και να προβάλλει ένα κράμα προσεγμένης εξωτερικής εμφάνισης σε συνδυασμό με τη νεανική φρεσκάδα και την ανεμελιά. Τι καλύτερο λοιπόν από αυτό;

Είναι γοητευτικός και στιλάτος. Ο Ντάνι, όπως προτιμά να τον φωνάζουν, μας δείχνει μέσα από το προφίλ του στο Instagram πως επιχειρεί τολμηρές εμφανίσεις ενώ λατρεύει τις πιο artistic φωτογραφήσεις.

https://www.instagram.com/p/BU692C2DU6x/?taken-by=danail_tsvetkov

Ο Χάρης Ντάβλας, έχοντας  πολυετή εμπειρία στον τομέα των δημοσίων σχέσεων, ξέρει να χειρίζεται καλύτερα από τον καθένα την εικόνα του. Είναι κομψός, με προσεγμένες και στιλάτες εμφανίσεις ενώ έχει καταφέρει να δημιουργήσει ίσως το πιο αντιπροσωπευτικό προφίλ ενός σύγχρονου, επιτυχημένου επαγγελματία.

Με ένα άκρως συμμετρικό και εντυπωσιακό πρόσωπο, ο Θεόδωρος Τερμετζίδης, ξέρει πολύ καλά πώς να προβάλλει τα δυνατά του «χαρτιά». Αγαπάει τα ελληνικά φυσικά τοπία και ακολουθεί πιστά τους κανόνες της κομψότητας και του στυλ.

Αν δεις τις φωτογραφίες του Παναγιώτη Σιμόπουλου, είναι σίγουρο πως θα χαθείς αμέσως στο γαλάζιο των ματιών του. Ως επαγγελματίας φωτογράφος μας χαρίζει μοναδικά στιγμιότυπα και εξαιρετικής ποιότητας εικόνες.

Ο Νικόλας Ανδρουλάκης, επιλέγει να μας παρουσιάσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, οξύμωρες αλλά θαυμάσιες εικόνες αντικειμένων και τοπίων. Προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει διδάγματα και αποφθέγματα για τη ζωή ενώ λατρεύει να συνδυάζει στις λήψεις του, τη φυσική ομορφιά με το αστικό περιβάλλον.

Ως ιδρυτής εταιρείας αντρικών ρούχων, ο Μιχαήλ Ανδρουλιδάκης, γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει στυλ και αντρική κομψότητα. Είναι μία από τις πιο αριστοκρατικές φιγούρες του Instagram και σίγουρα έχει πάει την αντρική εξωτερική εμφάνιση σε άλλο επίπεδο.

Εσύ ακόμα να τους ακολουθήσεις;