Σίγουρα το Netflix το εκτίμησες ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό. Ατελείωτες σειρές και ταινίες γεμίζουν τα βράδια σου και κάθε μήνα το περιεχόμενό του εμπλουτίζεται.

Ο Σεπτέμβριος, ο νέος μήνας της νέας σεζόν, φέρνει άκρως ενδιαφέρουσες επιλογές. Σειρές, ταινίες, παιδικά και ντοκιμαντέρ, έρχονται να γεμίσουν τα βράδια και τα Σαββατοκύριακά μας.

Μετά από μία -δύσκολη ομολογουμένως- διαλογή καταλήξαμε στις παρακάτω 12 προτάσεις.

Σειρές:

Away:  Η Έμα Γκρίν φεύγει για μια επικίνδυνη αποστολή στον Άρη ως επικεφαλής ενός διεθνούς πληρώματος και πρέπει να αφήσει τον άντρα και την έφηβη κόρη της πίσω.

Young Wallander : Ένα προκλητικό έγκλημα μίσους πυροδοτεί κοινωνική αναταραχή, επιταχύνοντας την προαγωγή του αστυνομικού Κουρτ Βαλάντερ σε ντετέκτιβ.

The Duchess: Η Κάθριν Ράιαν υποδύεται μια ανύπαντρη μητέρα που σκέφτεται να αποκτήσει ακόμα ένα παιδί με τον άσπονδο εχθρό της. Τον πατέρα της κόρης της. Κάνουν τα δυο λάθη ένα σωστό;

Netflix

Ratched: Το δραματικό αυτό πρίκουελ του “Στη Φωλιά του Κούκου” έχει κεντρική ηρωίδα την αδελφή Ράτσεντ.

Στο περίπου: Αυτή η animation σειρά είναι αποκλειστικά για ενήλικες. Ένα παντρεμένο ζευγάρι αφήνει τα πάρτι των 20ρηδων και μπαίνει στη φάση των 30ρηδων γονιών διατηρώντας όμως την κουλ διάθεσή του.

Baby: Η Κιάρα και η Λουντοβίκα χτίζουν μια απίθανη φιλία. Παράλληλα, αγωνίζονται να βρουν πού ανήκουν και αναζητούν τον έρωτα σε ένα σχολείο μιας ελίτ γειτονιάς της Ρώμης.

Criminal – Ηνωμένο Βασίλειο S02: Σε ένα ασφυκτικό ανακριτικό δωμάτιο, με τον χρόνο να πιέζει, ερευνητές από το Λονδίνο ανακρίνουν τρεις υπόπτους για φρικτά εγκλήματα.

Netflix

Ταινίες:

Σκέφτομαι να Βάλω Τέλος: Μία γυναίκα που έχει αμφιβολίες για το νέο της αγόρι πηγαίνει μαζί του να γνωρίσει τους γονείς του στο απομακρυσμένο αγρόκτημά τους.

Ενόλα Χολμς: Μετά την εξαφάνιση της μητέρας της, η Ενόλα Χολμς -αδελφή του Σέρλοκ- ψάχνει να τη βρει. Στην πορεία γίνεται μια σούπερ ντετέκτιβ και ξεπερνά τον διάσημο αδελφό της.

Netflix

Ντοκιμαντέρ:

Το Κοινωνικό Δίλημμα: Ειδικοί στην τεχνολογία επισημαίνουν πώς κάποια δημιουργήματά τους είναι ικανά να προκαλέσουν εθισμό και να αποσταθεροποιήσουν τα δημοκρατικά συστήματα.

Challenger – Η Τελευταία Πτήση: Το διαστημόπλοιο Τσάλεντζερ εκτοξεύτηκε και προσγειώθηκε εννέα φορές προτού συντριβεί λίγο πριν από την 10η αποστολή του και προκαλέσει τον θάνατο όλου του πληρώματος.

Αμερικανικός Φόνος – Η Οικογένεια της Διπλανής Πόρτας: Μέσα από τα βίντεο που οδήγησαν στη σύλληψή του, δείτε την ιστορία αληθινού εγκλήματος του Κρις Γουάτς που σκότωσε τη γυναίκα και τις δύο του μικρές κόρες.

featured photo: Netflix