Τα sneakers αποτελούν πλέον τα παπούτσια που μπορούν να ολοκληρώσουν κάθε outfit, για κάθε αισθητική και σκοπό. Και επειδή ένα από τα go-to brands στα οποία απευθύνεσαι για να αγοράσεις το επόμενο ζευγάρι είναι η Adidas, σίγουρα χρειάζεσαι ακόμα λίγη έμπνευση ή και λόγους για να το κάνεις.

Αν δεν είχες σκεφτεί μέχρι τώρα πως το animal print φόρεμά σου θα δείχνει τέλειο σε συνδυασμό με τα Adidas sneakers σου, κάνε scroll παρακάτω και πάρε ιδέες.

1.

Συνδύασε τα μαύρα Superstar σου με το buggy δερμάτινο παντελόνι σου, και ένα shearling τζάκετ. Το σύγχρονο street style θέλει τις κλασικές τσάντες με logo στην υπερβολή, να είναι κομμάτι πιο street outfits, οπότε αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να βγάλεις και τη δική σου από το πάνω μέρος της ντουλάπας σου.

2.

Ένα κλασικό, ρομαντικό κομμάτι, μπορεί να αναδείξει τα πιο edgy αξεσουάρ σου. Έτσι τόλμησε να φορέσεις το ροζ φόρεμά σου μαζί με τα μπλε sneakers σου. Πρόσθεσε στην όλη εικόνα και ένα παλτό με ουδέτερο pattern και αθλητικές κάλτσες με ιδιαίτερο design.

3.

Τα cycling shorts σου μπορεί και να σχεδιάστηκαν για να τα φορέσεις με το πουκάμισο του αγοριού σου και τα κλασικά σου superstar. Μπορεί και όχι, αλλά όπως και να έχει, αποτελούν ιδανικό συνδυασμό.

4.

Φόρεσε τα μαύρα Adidas σου με το πράσινο jumpsuit σου και το μπεζ, maxi παλτό σου. Ιδανικά, ένα busy πρωινό που έχεις λίγα μόνο λεπτά να ετοιμαστείς για το γραφείο. Προφανώς, αντί για jumpsuit, μπορείς να επιλέξεις ένα μονοχρωματικό outfit, αποτελούμενο από άλλα items.

5.

Είχες σκεφτεί πως τα chunky αθλητικά σου θα μπορούσαν να είναι ο ιδανικός τρόπος να συνοδεύσεις το πιο χρωματικά edgy κοστούμι σου; Σε αυτή την περίπτωση, φρόντισε η τσάντα σου να δημιουργεί ένα ήπιο colour blocking.

6.

Συνδύασε ένα total black look σου με παρκά σε έντονο χρώμα και τα superstar σου.

7.

Adidas on Adidas. Επένδυσε σε στο Adidas x Ivy Park boiler suit που φέρει τις ρίγες-trademark του brand και φόρεσε το με τα αγαπημένα σου λευκά sneakers.

8.

Ανάδειξε το παντοτινά αγαπημένο print της άνοιξης, το floral, επιλέγοντας το σε παλτό, και φόρεσε το με extra layers από μέσα, το jeans σου και τα sneakers σου.

9.

Το animal print προσαρμόζεται σε κάθε σεζόν και καταλήγει να μην παλιώνει ποτέ. Πόσο μάλλον αν φορεθεί με chunky sneakers.

10.

To μαύρο φόρεμά σου σε συνδυασμό με τα κλασικά, λευκά superstar μπορεί να γίνει το go-to outfit σου, σε συνδυασμό με μια τσάντα σε έντονο χρώμα ή ένα busy, oversize backpack.

featured image: BAOMOI.COM