Καμιά φορά τα βλέπεις στο Pinterest και αναρωτιέσαι σε ποιον ή ποια ανήκουν. Έχουν τη τέλεια χρωματική παλέτα, την καλύτερες επιλογές επίπλων και μοιάζουν σαν να μη μένει άνθρωπος σε αυτά. Είναι εκείνα τα διαμερίσματα, που κι εσύ να είχες ένα από αυτά θα πήγαινες να μείνεις κάπου αλλού για να μην τα λερώσεις. Αυτές οι Παριζιάνες, όμως, έχουν φτιάξει έτσι τα διαμερίσματα τους και η Vogue του Παρισιού μας δίνει κλεφτές ματιές των 2 περίπου λεπτών μέσα σε αυτά, στη στήλη Une Fille, Un Style. Εμείς ξεχωρίσαμε εκείνες που θα σου δώσουν όλο το deco inspo αλλά και life inspo που χρειάζεσαι καθημερινά.

Camille Yolaine

Η Camille μπορεί να ζει στο Παρίσι μόλις 7 χρόνια τώρα, το στυλ της όμως είναι αυτό μιας αυθεντικής Παριζιάνας. Η ίδια είναι beauty writer σε διάφορα blogs και περιοδικά της Γαλλίας. Η μόδα όμως είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς της. Αγαπά τα vintage κομμάτια και βρίσκει τρόπους να τους ξαναδώσει ζωή. Εν τω μεταξύ, θα μπορούσε άνετα το συγκεκριμένο βίντεο να έχει σκηνοθετηθεί από τον Λάνθιμο. Μπορείς να διαβάσεις ολόκληρη τη συνέντευξη της Camille Yolaine εδώ.

Anaïs Bouchard

To παριζιάνικο διαμέρισμα της Anaïs Bouchard θα το αγαπήσεις για τις ξύλινες λεπτομέρειες. Η ίδια είναι καθηγήτρια Γαλλικών και πιάνου. Στη ντουλάπα της θα βρεις γήινους τόνους και στο σαλόνι την σχεδόν κατάλευκη γάτα της. Ξεκίνησε να ασχολείται πιο εντατικά με το Instagram μεταδίδοντας στους followers της την αγάπη της για το καλό, εκλεκτό στυλ. Μπορείς να διαβάσεις ολόκληρη τη συνέντευξη της Anaïs Bouchard εδώ.

Amélie Pichard

Η Amélie Pichard και το σπίτι της θα σου κεντρίσουν την προσοχή αμέσως με τα χρώματα τους. Λάτρης του vintage, είναι κι εκείνη όπως και όλες οι γυναίκες που επισκέπτεται η Vogue του Παρισιού, μια γυναικά αυτοδημιούργητη. Πριν από μερικά χρόνια έχοντας ιδιαίτερη αγάπη στη μόδα, συνάντησε την τελευταία δημιουργό χειροποίητων παπουτσιών στο Belleville. Τότε κατάλαβε πως τα παπούτσια, αλλά και οι τσάντες ήταν και το δικό της μέλλον. Κάπως έτσι οδηγήθηκε στο δικό της brand. Mπορείς να διαβάσεις όλη τη συνέντευξη της Amélie Pichard εδώ.

Featured Image: Luc Braquet | Vogue Paris