Σου ετοιμάσαμε μια λίστα με δέκα τραγούδια που ξέρουμε πως χρειάζεσαι στη ζωή σου αυτή την εβδομάδα. Για να ξέρεις τι “παίζει” εκεί έξω. Όχι, δεν εννοούμε στις συνηθισμένες λίστες των ραδιοφωνικών σταθμών. Με αυτή τη λίστα μπορείς να ενημερωθείς, να ερωτευτείς, να χορέψεις και να «πουλήσεις μούρη» στον… ψαγμένο τύπο με τον οποίο βγήκες ραντεβού.

Ένας οδηγός για τα τραγούδια που αγαπάμε αυτή τη στιγμή, σε τυχαία σειρά.

Bad Bunny f. Drake, “Mia”

Ο Bad Bunny με την trap μουσική συνεργάζεται με τον hip Drake για το “Mia.”Ο Drake τραγουδάει στα ισπανικά και το τραγούδι γίνεται ολόκληρο mood.

Sampha, “Treasure”

Η πλούσια φωνή της Sampha γίνεται σχεδόν μαγική με τον ήχο από το πιάνο να κρατάει τον ρυθμό. Η Sampha με το “Treasure” ντύνει υπέροχα το Beautiful Boy (Timothee Chalamet) και μας κάνει να συγκινηθούμε.

Belly, “Xion”

Ο Καναδός ράπερ, Belly, απαντά στη σύγχρονη πολιτική των ΗΠΑ με τον στίχο: “Immigrant, I’m what happens if Aladdin had some bricks,”. Και πού να ακούσεις όλη τη στροφή.

Soccer Mommy, “Wide Open Spaces”

Η Soccer Mommy σε ένα απίστευτο cover που θα σε κάνει να ξανακούσεις τις εικονικές Dixie Chicks με άλλο «αυτί». Αν δεν συνηθίζεις να ανεβαίνεις σε τρακτέρ, βάλε αυτό το τραγούδι στο αμάξι στον δρόμο προς την Κυριακάτικη εκδρομή.

Free Nationals f. Daniel Caesar & Unknown Mortal Orchestra, “Beauty & Essex”

Οι Free Nationals με τον Daniel Caesar και την Unknown Mortal Orchestra σε μια «καντάδα» που θα σε κάνει να ανατριχιάσεις.

Sir Babygirl, “Flirting with Her”

Αυτό το τραγούδι μοιάζει με τον απόλυτο ενθουσιασμό που σε κατακλύζει όταν αρχίζεις να σκέφτεσαι το νέο σου έρωτα.

FBG Duck, “Big Clout”

FBG Duck τα «δίνει» όλα στην δεύτερη στροφή του “Big Clout,” και αυτόματα ο ήχος γίνεται πιο σκληρός.

Pearla, “Forgive Yourself”

Η ίδια χαρακτηρίζει τον ήχο της «λυπημένο και μυστικιστικό folk pop» και δεν μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε.

Shy Glizzy f. Q Da Fool, “Rich Shooters”

Η συνεργασία μεταξύ Shy Glizzy και Q Da Fool μπορεί να μην πήγε όπως περίμεναν όλοι, όμως το “Rich Shooters,” είναι το τραγούδι που έμεινε και θες να ακούσεις αργά, πολύ αργά το βράδυ.

Harrison, “DunnHill Interlude”

Ο Harrison έχει νέο κομμάτι, το “In The Dark (Interlude)” όμως εμείς δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε ακόμα το “DunnHill Interlude “.

Δες ακόμα: 10 τραγούδια για τις μέρες που έχεις χάσει την έμπνευσή σου


featured image: billboard.com