Το σώμα σου είναι δυνατό και πανέμορφο. Τέλειο μέσα στην ατέλειά του. Ανταπεξέρχεται στον πόλεμο που του κάνεις με την κούραση και τη μη συνειδητή διατροφή. Κάθε πρωί ξεκινάει τη δουλειά του από την αρχή και σε προστατεύει ξανά και ξανά. Το να το αγαπάς όμως ακριβώς όπως είναι δεν αποτελεί και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Μερικές φορές το να αποδεχτείς το σώμα σου είναι μια μεγάλη μάχη. Ειδικά τις φορές που στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη και σε απορρίπτεις ξανά και ξανά.

Οι περισσότερες από εμάς ξέρουμε ακριβώς πώς είναι το συναίσθημα του να απορρίπτουμε το σώμα μας. Και μετά από αυτή την απόρριψη όχι απλώς δεν αλλάζουμε τίποτα, αλλά κάνουμε τα πράγματα χειρότερα.

Έτσι, σήμερα θα μοιραστούμε quotes που βρήκαμε στο Instagram για την πραγματική αγάπη προς το σώμα μας. Χωρίς συγκρίσεις, χωρίς ψυχαναγκαστικούς στόχους. Χωρίς κυτταρίτιδες και οτιδήποτε άλλο με το οποίο επιτιθέμεθα στο δέρμα που μας φιλοξενεί. Μόνο με αγάπη.

Ξέρεις κάτι; Καιρός να αγκαλιάσουμε την εικόνα μας και να μας αγαπήσουμε. Όπως θέλουμε να μας αγαπούν και οι άλλοι: ακριβώς για αυτό που είμαστε.

https://www.instagram.com/p/BsioSi8ndUw/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/Baei0kilExF/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/Bp6c6uDnLBz/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/Bt_XWIlBKG9/?utm_source=ig_embed https://www.instagram.com/p/BhvNusYgU3s/?utm_source=ig_embed

Δες ακόμα:

Βρήκαμε πώς να κάνεις εύκολα πράξη το self care


featured image: YULIA GRIGORYEVA