Η καλύτερη σου φίλη και εσύ, έχετε αναπτύξει πλέον τέτοιο δεσμό που είναι, εμμέσως πλην σαφώς, μέρος της οικογένειας σου και δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά! Κάνετε και λέτε πράγματα, η μια μπροστά στην άλλη, που δεν θα σκεφτόσασταν ότι θα μπορούσατε να κάνετε με οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο. Όσο και να ξεφύγει η συζήτηση, όσο «αηδιαστικό» και να καταλήξει το θέμα (δηλαδή να περιλαμβάνει περίεργα συμπτώματα σε ακόμα πιο περίεργα μέρη), παλι θα συνεχίσετε εκεί ακάθεκτες να μιλάτε σα να συζητάτε την λίστα του σούπερ μάρκετ.

Ορίστε 10 πράγματα που μπορείς να πεις ΜΟΝΟ στην κολλητή σου χωρίς κανείς να σε παρεξηγήσει, θεωρήσει παρανοϊκή, και γενικά σε κάνει να νιώσεις σαν την Phoebe Bouffet της παρέας (όλοι την αγαπάμε αλλά καμία δεν θέλει να είναι εκείνη, η Phoebe.

  1. Μυρίζω;

Αυτό συνήθως το ρωτάς αφού έχεις σηκώσει το χέρι σου πάνω από το κεφάλι του άλλου και θέλοντας και μη είναι υποχρεωμένος να σου απαντήσει, και να σε μυρίσει. (Δεν ξέρω γιατί το κάνουμε αυτό!)

  1. Έλα! Πάμε στο μπάνιο!

Καταρχήν, ποτέ δεν ρωτάς. Απλά το ανακοινώνεις, γιατί είναι η κολλητή σου και είναι στις «υποχρεώσεις» της να έρθει. Είτε αν απλά θες να ξανά βάλεις κραγιόν, να… φρεσκαριστείς λίγο, να κουτσομπολέψεις για κάποιον που δεν ήθελες να δεις αλλά τελικά πέτυχες στο μαγαζί ή απλά για να μιλάτε ενώ εσύ… κάνεις την ανάγκη σου, πάντα την θέλεις εκεί. Και απλά το ανακοινώνεις! #συμβαίνει

  1. Δεν αλλάζεις μπλούζα καλύτερα;

Συνοδεύεται συνήθως από εναλλακτική πρόταση outfit ή σηκωμένο φρύδι αποδοκιμασίας. Ναι. Είμαστε γυναίκες και αυτό το δεχόμαστε και συγχωρούμε ΜΟΝΟ από την κολλητή μας. ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!

  1. Μήπως συμπεριφέρθηκα λιιιιιγο υπερβολικά;

Δεν υπάρχει καλύτερος κριτής όσον αφορά το πώς αντιδράς προς τα έξω και ειδικά αν γίνεσαι ελαφρώς ρεζίλι, από την κολλητή σου! Σε ξέρει στα καλά σου και στα κακά σου και δεν θα κωλώσει να σου πεί ότι εεε… εντάξει, δεν ήταν και η καλύτερη σου στιγμή, «Μα καλά! Βλάκας είσαι;» Και κάπως έτσι θα έχετε ακόμα περισσότερα να συζητάτε και να γελάτε…

  1. Με κάνει σέξυ αυτό που φοράω;

Προφανώς και έβαλες το συγκεκριμένο ρούχο με γνώμονα το να φαίνεσαι ιδιαίτερα… επιθυμητή γι αυτό το βράδυ. Αλλα θές και μια άλλη άποψη πέρα από την προκατειλλημένη δική σου. Ποιον θα ρωτήσεις λοιπόν αν όχι την αντικειμενική κολλητή σου που το μόνο που θέλει είναι το καλό σου; Την σχέση σου; (Που προφανώς φοβάται ότι αν πει «Ναι» δεν θα τον πιστέψεις και αν πει όχι θα κάνεις μύτρα ή σκηνή ή… Poor things… Τι τραβάνε κι αυτοί!) Ή την μαμα σου, που ακόμα κι αν δεν είχες θέμα και ρώταγες, θα έλεγε και πάντα «ΝΑΙ» γιατί τι άλλο θα πεί η κουκουβάγια στο κουκουβαγάκι της; Οπότε; Σαφώς ΚΟΛΛΗΤΗ!

  1. Να το πω/αναφέρω/προτείνω στο αφεντικό μου ή όχι;

Όπως είπαμε και πιο πάνω, μόνο το καλό σου θέλει, δεν έχει τίποτα να κερδίσει και όσο να ναι έχει κι εκείνη 2-3 εμπειρίες να μοιραστεί σε θέματα δουλειάς. Γι αυτό είναι πάλι η καλύτερη επιλογή ως φωνή της λογικής ΚΑΙ στα επαγγελματικά!

  1. Είναι περίεργο που έκανε αυτό στο σεξ;

Δεν πιστεύω πως χρειάζεται καν να εξηγήσω γιατί η κολλητή σου είναι η 1η και ίσως η μόνη επιλογή να συζητήσεις κατι τόσο… προσωπικό! Όταν στα πολύ… προσωπικά σου, συναντάς βουναλάκια και περίεργα kinky πράγματα που δεν είσαι σίγουρη πως σε κάνουν να νιώθεις ή πως πρέπει να αντιδράσεις είναι εκείνη εδώ για να σε βοηθήσει. Ακόμα κι αν δεν ξέρει, τουλάχιστον θα σε ακούσει και θα βγάλετε μαζί μια ωραία θεωρία! #win

  1. Ειλικρινά τώρα, ποιο είναι το πιο σπαστικό/ενοχλητικό πράγμα πάνω μου;

Γιατί απλά θες να ξέρεις! Όσο να ναι δεν μπορείς να εμπιστευτείς τον οποιοδήποτε σε αυτή την ερώτηση…

  1. Ρε συ, αλήθεια πως σου φαινόμαστε με τον *εισάγετε όνομα σχέσης* βλέπεις να πάει μακριά;

Αν και θα μου έκανε τρομερή εντύπωση να μην το είχατε συζητήσει ήδη, πριν καν σκεφτείς να κάνεις αυτή την ερώτηση! Such a hot topic!

  1. Πιστεύεις ότι μπορώ να το κάνω;

Είτε μιλάτε για μια καινούργια δίαιτα, ένα πρόγραμμα γυμναστικής, το μέλλον σου με το άλλο σου μισό, μια καινούργια δουλειά/προαγωγή ή ακόμα και το να αλλάξεις πόλη/χώρα και ήπειρο η κολλητή σου είναι αυτή που θα σε κάνει να νιώσεις περισσότερη αυτοπεποίθηση και πειθώ στο ότι μπορείς να τον κάνεις από οποιονδήποτε. Σε ξέρει σε όλους τους τομείς. Ξέρει τις επιθυμίες σου και τα θέλω σου. Και αν θέλεις να πετύχεις κάτι μεγάλο στη ζωή σου είναι το άτομο που θα σου δώσει την καλύτερη και μεγαλύτερη υποστήριξη, γιατί μόνο εκείνη ξέρει πως ακριβώς την χρειάζεσαι. Γι αυτό ζήτα την.