Τα κορίτσια μια ανασφάλεια την έχουμε. Θες επειδή θέλουμε μια σιγουριά, θες επειδή η δέσμευση μας δημιουργεί μια ηρεμία; Πάντως, ο φόβος να χάσουμε αυτό το μαξιλαράκι μας οδηγεί στο να κάνουμε διάφορα πράγματα που πολλές φορές δεν τα συνειδητοποιούμε. Κι εσάς, τα αγόρια, ίσως σας μπερδεύουμε, ίσως σας τσαντίζουμε, ίσως σας κάνουμε να αναρωτιέστε. Υπάρχουν πράγματα που κάνει το κορίτσι σου, που δεν μπορείς να εξηγήσεις; Πράγματα που βγάζουν ανασφάλεια και ταυτόχρονα απομάκρυνση;

Διαβάζοντας παρακάτω μπορεί να αναγνωρίσεις κάποιες συμπεριφορές του κοριτσιού σου. Και θα διαβάσεις και την εξήγηση πίσω από αυτές.

Ζητά συνεχή επιβεβαίωση: Που σημαίνει ερωτήσεις του τύπου: «Είναι τα μαλλιά μου ωραία;» ή «Σου αρέσει το φόρεμα που πήρα;» ή ακόμα και «Μ’ αγαπάς ακόμα;». Χρειάζεται συνεχείς υπενθυμίσεις ότι ξέρεις γιατί είσαι μαζί της και ότι δεν θα ξυπνήσεις ένα πρωί και θα σου έχει τελειώσει ό,τι σε κρατούσε κοντά της.

Απομακρύνεται: Τόσο όσο. Και ο λόγος είναι ότι δεν θέλει να βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να επικρατήσει ένα χάος στη ζωή της, όταν θα φύγεις. Γιατί έχει έντονη την αίσθηση ότι κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί.

Αντιδρά υπερβολικά: Τρελαίνεται όταν «σου αρέσει» η φωτογραφία μιας άλλης κοπέλας από το φόβο μην σου αρέσει και στην πραγματικότητα. Δεν χαίρεται και πολύ όταν βγαίνεις με τους φίλους σου, από φόβο μήπως περνάς καλύτερα με αυτούς παρά με εκείνη. Έχει μια τάση να σκέφτεται υπερβολικά, να δημιουργεί το χειρότερο δυνατό σενάριο και να προκαλεί σκηνές χωρίς ουσιαστικό λόγο.

Ζηλεύει: Σου κάνει ερωτήσεις για τις συναδέλφους σου στη δουλειά, γίνεται ανασφαλής όταν στο μαγαζί που είστε υπάρχουν ωραίες κοπέλες ή μια ωραία σερβιτόρα. Το κάνει γιατί πιστεύει ότι θα δεις τι υπάρχει εκεί έξω και θα την αφήσεις για κάτι καλύτερο.

Δες ακόμα: Αν το κορίτσι σου έχει αυτά τα χαρακτηριστικά, μην το αφήσεις να φύγει ποτέ

Τρελαίνεται όταν δεν της απαντάς στα μηνύματα ή τις κλήσεις: Και εννοείται ότι πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις σκέφτεται το χειρότερο. Όπως πχ. ότι την αγνοείς, ότι δεν είναι προτεραιότητά σου, ότι σε κουράζει.

Αποζητά κομπλιμέντα: Θέλει όχι μόνο να τη θεωρείς ελκυστική αλλά και να της το λες. Γι’ αυτό όταν δεν το κάνεις, προσπαθεί να σου το εκμαιεύσει.

Θα κάνει σεξ μαζί σου, ακόμη και αν δεν έχει όρεξη: Παρόλο που δεν θέλει, δεν έχει όρεξη ή δεν νιώθει καλά, δεν θέλει δυσαρεστήσει.

Ψαχουλεύει τα πράγματά σου: Φοβάται μη την απατήσεις και γι’ αυτό θα ρίξει εύκολα μια ματιά στο κινητό σου. Τρέμει στην ιδέα να συμβαίνει κάτι πίσω από την πλάτη της.

Ξοδεύει πολύ χρόνο στην εξωτερική της εμφάνιση: Δεν σε αφήνει να τη δεις αμακιγιάριστη. Δεν σε αφήνει να την ακουμπήσεις αν δεν έχει ξυρισμένα πόδια. Δεν σε αφήνει να την πλησιάσεις μετά το γυμναστήριο. Γενικά, δεν θέλει να τη δεις σε καμία περίπτωση ατημέλητη ή κάτι λιγότερο από αψεγάδιαστη.

Αποφεύγει να μιλάει για το μέλλον: Δεν θέλει να συζητά για γάμους, παιδιά και το μέλλον γενικότερα, για να μην απογοητευτεί. Δεν αφήνεται να νιώσει άνετα μαζί σου από φόβο μήπως καταλήξει heart broken.


featured image: youqueen.com