Αν βγαίνεις με έναν Τοξότη θα ξέρεις ότι κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για ένα ελεύθερο, boho πνεύμα σε ανθρώπινη μορφή. Κεφάτος, αισιόδοξος, σκεπτόμενος και με πολύ χιούμορ, δείχνει να κάνει ταλέντο του το γεγονός πως μάλλον έχει άγνοια κινδύνου. Αν είσαι ερωτευμένη με έναν Τοξότη, θα ταυτιστείς με τις παρακάτω δέκα πραγματικότητες για τους Τοξότες.

Πάντα θα αγαπάει το κατοικίδιό του περισσότερο από εσένα

Εσύ μπορεί να είσαι η σύντροφός του, αλλά το κατοικίδιό του είναι ο partner in crime του. Λογικά μέχρι τώρα έχεις συνηθίσει το πόση αγάπη του δείχνει και το ότι προσπαθεί να του προσφέρει την καλύτερη ποιότητα ζωής. Αν δεν μπορείς να χωνέψεις το ότι του μιλάει χίλιες φορές πιο γλυκά από ό,τι σε σένα, προσπάθησε γιατί πρακτικά έτσι θα είναι η κατάσταση.

Είναι αιώνιος μαθητής

Ο Τοξότης δε μπορεί να σταματήσει σε ό,τι έχει να κάνει με το να μαθαίνει νέα πράγματα. Ενώ άλλοι άνθρωποι περιμένουν να έχουν ελεύθερο χρόνο για να μάθουν κάτι καινούργιο, ο Τοξότης δε σταματάει. Κάνει ερωτήσεις, είναι περίεργος και αυτό τον οδηγεί σε όλο και περισσότερη γνώση. Είναι εξαιρετικά έξυπνος και δημιουργικός και του αρέσει να μεγαλώνει το εύρος των όσων γνωρίζει (και κατέχει) συνεχώς.

Είναι εξαιρετικά τρυφερός

Και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Οι Τοξότες είναι από τα άτομα που σωματοποιούν την αγάπη τους. Μπορεί να είναι δύσκολος μέχρι να μπει σε μια σχέση, αλλά όταν το κάνει, μετατρέπεται στο πιο τρυφερό πλάσμα στον κόσμο.

Πάντα χρειάζεται κάποιον να του θυμίζει τα ραντεβού του

Γενικά, το μυαλό ενός Τοξότη είναι γεμάτο με σκέψεις για το επόμενο ταξίδι του ή το επόμενο πτυχίο του. Δεν έχει “χρόνο” να θυμηθεί το ραντεβού με τον γιατρό του ή το πότε πρέπει να τσεκάρει τα λάδια του αυτοκινήτου. Κάποιες φορές θα νιώσεις ότι είσαι μαμά του, αλλά σου το ξεπληρώνει με άλλους τρόπους.

Κάθε μέρα μοιάζει με stand up comedy

Ο Τοξότης δεν προσπαθεί (ακριβώς) να είναι αστείος, και αυτό τον κάνει ακόμα πιο αστείο. Είναι εξαιρετικά αυθόρμητος και έχει το ταλέντο να φέρνει χιούμορ σε κάθε κατάσταση. Ακόμα και όταν εκ πρώτης όψεως φαίνεται δραματική.

Είναι ένα γλυκό πλάσμα κατά βάθος

Δημιουργικότητα και περιπέτεια είναι κομβικής σημασίας για έναν Τοξότη. Αλλά όταν ερωτεύεται, δε θυσιάζει την ευτυχία του για αυτά. Όσο παράδοξο κι αν είναι αυτό για τη φύση του. Είναι πιστός και δίνει πολύ προσοχή στον σύντροφό του.

Τα φυτά του καλύπτουν τον περισσότερο χώρο στο διαμέρισμά του

Αν συγκατοικείς με έναν Τοξότη, λογικά ήδη το διαμέρισμά του έχει γύρω στα εκατό φυτά, τα οποία προφανώς φροντίζει σαν να είναι παιδιά του. Όπως βλέπεις ένας Τοξότης μπορεί να αφοσιωθεί σε ό,τι αγαπάει και με μεγάλη ευκολία μάλιστα.

To σεξ μαζί του μοιάζει με γυμναστική

Οι Τοξότες είναι παθιασμένοι και το σεξ μαζί τους μοιάζει σχεδόν με γυμναστική. Δεν αγαπούν τα προκαταρκτικά αλλά οι αντοχές τους είναι αξιοζήλευτες. Πάντα τους αρέσει να πειραματίζονται και να δοκιμάζουν καινούργια πράγματα.

Είναι πάντα εκεί για να σε ακούσει

Γενικά, έχουν τη φήμη πως είναι στον κόσμο τους, αλλά για αυτούς που αγαπάνε ξεπερνούν κάθε στάνταρ τους στη συγκέντρωση. Ανήκουν στα μεταβλητά ζώδια, άρα είναι ανοιχτοί στις νέες ιδέες και στις αλλαγές. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για έναν σύντροφο, μιας και μπορεί πάντα να σε ακούει και να νοιάζεται για όσα σε απασχολούν.

Είναι πάντα “μέσα” για λίγη περιπέτεια

Ακόμα και τα ραντεβού με έναν Τοξότη, δεν είναι κλασικά. Μπορεί να σου προτείνει να πάτε για hiking πίνοντας από ένα πράσινο smoothie ή ακόμα και να παίξετε “never have i ever”, στο μπαρ του αγαπημένου σας μαγαζιού. Ποτέ δε μπορείς να ξέρεις αλλά και ποτέ δε θα βαρεθείς.

Διάβασε ακόμα: Γιατί σπάνια βρίσκεις έναν Τοξότη μόνο στο σπίτι το Σαββατόβραδο

featured image: swoon.theodysseyonline.com