Όλοι έχουμε ενθουσιαστεί με τις Άγριες Μέλισσες, ακόμη και όσοι είχαν σταματήσει να βλέπουν ελληνικές σειρές. Έχουμε ενθουσιαστεί, όμως, και με τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, έναν από τους πρωταγωνιστές της. Στη σειρά τον βλέπουμε στο ρόλο του δασκάλου, που σε κάθε επεισόδιο μαθαίνουμε κάτι νέο για το παρελθόν του. Ο ηθοποιός Δημήτρης Γκοτσόπουλος έχει μεγαλώσει στο ορεινό Αγρίδι στην περιοχή των Καλαβρύτων και το Μοίραλι, το οποίο βρίσκεται μερικά χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα. Συνειδητοποιήσαμε όμως ότι γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα για εκείνον πέρα από τα βασικά.

Βρήκαμε 10 πληροφορίες για το Δημήτρη Γκοτσόπουλο που ίσως να μη γνώριζες μέχρι τώρα:

  1. Έχει σπουδάσει Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα μουσικής σε ωδείο, ενώ έχει ασχοληθεί  με τον αθλητισμό και για κάποια χρόνια ήταν αθλητής του τριπλούν στην ΑΕΚ.
  2. Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο το 2014, στη δημοφιλή δραματική σειράς του Mega «Δικαίωση», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αρβανίτη. Στο ρόλο του ωραίου Φίλιππου, του συντρόφου της Έλλης.

  3. Η αγάπη του για τη μουσική τον ώθησε στα 23 του να σπουδάσει στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών.
  4.  Έχει εμφανιστεί σε μουσική σκηνή, μαζί με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, στην «Οντισιόν», όπου είχε μαζί της 6 ηθοποιούς. Καθώς και στο video clip της για το τραγούδι “Το μηδέν αντί για σένα “
  5. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος πριν ασχοληθεί με την υποκριτική δούλεψε σε οικοδομές και διάφορα μπαρ για να βγάζει το δικό του χαρτζιλίκι. Ήταν κάτι που τον βοήθησε ώστε να αποκτήσει εμπειρία σε διαφορετικές συνθήκες εργασίας.
  6. Ρίχνοντας μια ματιά στα social media του είδαμε φωτογραφίες του με μακριά μαλλιά, κάτι που μας εξέπληξε.
  1. Μέχρι τα 13 του ήθελε να γίνει θεολόγος

  2. Ζει σε ένα ιδιόκτητο διαμέρισμα 50 τ.μ. στο κέντρο με θέα την Ακρόπολη. Φυσικά λατρεύει να περνά το χρόνο του με την παρέα του βλέποντας Netflix.
  3. Είναι μελαγχολικός και ανήσυχος. Έχει κάνει δύο χρόνια ψυχανάλυση και του αρέσει το διάβασμα.
  4. Του αρέσει να κάνει βόλτες σε διάφορες πλατείες, αλλά και στο Φάληρο για να έχει θέα τον ορίζοντα.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, εκτός από τις Άγριες Μέλισσες εμφανίζεται και στη θεατρική παράσταση “Τα Θέλω όλα” στο θέατρο Παλλάς έχοντας το ρόλο του Αλέξανδρου Ωνάση. 

Featured image: rejected.gr